Her er Samsungs nye Bada-mobiler

Samsung går nå offensivt ut og utvider tilbudet av Bada-mobiler med ytterligere tre modeller, Wave II, Wave 723 og Wave 575.

Nå utvider Samsung sitt tilbud av mobiltelefoner med Bada. Målet er å kunne tilby en smart mobil tilpasset en hver type livsstil, og der er Bada en hjørnestein.

Samsung tar et stort steg for å nå dit, og lanserer nå tre nye Wave-modeller med operativsystemet Bada på det norske markedet.

Wave II (S8530)

Dette mener Samsung er den logiske oppfølgeren til Wave, med et deksel av metall og en 3,7 tommer stor kapasitiv og superklar LCD-skjerm. Prosessoren er på en gigahertz, noe som gir rask respons når man trykker på ikonene.

Operativsystemet er Bada 1.2 og Wave II har brukergrensesnittet TouchWiz 3.0 og Social Hub der man samler alle kontaktene og deres aktiviteter. Meldinger skrives raskt med Swype.

Mobilen har FM-radio, kamera med fem megapiksler (inklusive LED-lampe), videofilmer i HD og håndterer de fleste lyd- og videoformat, inkludert s DivX/Xvid, der musikk og filmer kan lagres på det innebygde minnet på 2 GB, alternativt på et eksternt minnekort.

Wave har flere kontaktpunkter som WiFi 802.11b/g/n, HSDPA, EDGE, GPRS, Bluetooth 3.0, 3,5 millimeteruttak for headsett, ActiveSync og micro-USB. Via den innebygde GPS-en og Google Maps kan man navigere direkte via mobilen. Kommer i butikk i løpet av november, anbefalt utsalgspris 4200 kroner.

Wave 723 (S7230)

Mobilen har også et ytre i metall, og kommer i tre ulike farger, grå, hvit og cerise. Den har en 3,2 tommer kapasitiv skjerm, og en prosessor på 455 megahertz, som blant annet gir kraft til operativsystemet Bada 1.1, brukergrensesnittet TouchWiz 3.0 og Social Hub, mobilens samlingssted for alle dine kontakter.

Med kameraet på fem megapiksler (med LED-lampe) kan man ta fine bilder. Du kan også filme med mobilen. Vil du høre på musikk har Wave 723 FM-radio og håndterer de fleste lydformater. Bilde, film og musikk kan lagres på det innebygde minnet på 100 MB, og det er også plass til eget minnekort.

Wave 723 har kontaktpunkter som WiFi 802.11b/g/n, HSDPA, EDGE, GPRS, Bluetooth 3.0, ActiveSync, micro-USB og 3,5 millimeteruttak for headsett. Navigering via innebygd GPS med Google Maps. kommer i butikk i løpet av oktober til anbefalt utsalgspris 2675 kroner.

Wave 575 (S5750)

Denne mobilen er avrundet i kantene, og ligger godt i hånden. Den kapasitive skjermen er på 3.2 tommer. Operativsystemet er Bada 1.1 og man får TouchWiz 3.0 med Social Hub som brukergrensesnitt.

Film og bilder tas med et tre megapiksel kamera, og filene kan lagres på det 100 MB innebygde minnet, eller på et eksternt minnekort. Via WiFi 802.11b/g/n, HSDPA, EDGE, GPRS, Bluetooth 3.0, ActiveSync og micro-USB kan Wave 575 holde kontakt med omverdenen.

FM-radioen har innspillingsfunksjon, og man kan høre på musikken via favorittheadsettet som kobles til via 3,5 millimeteruttaket.

Wave 575 har også navigasjon med innebygd GPS og Google Maps. Kommer i butikk i løpet av november, anbefalt utslagspris 2200 kroner.

Legg igjen en kommentar