Innovative norske apps til App Circus

Første runde i App Circus er unnagjort. På MobileMonday arrangementet presenterte seks selskaper sine mobile applikasjoner.

Rudy de Waele, en av gründerene av dotopen introduserte gjennomgangen av nominasjonene med å fortelle om forskjellige små startupselskaper som har lykkes, hovedsakelig ved å bli kjøpt opp av store internasjonale selskaper som Google, Nokia, Vodaphone og lignende.

Les vår artikkel om App Circus.

De seks applikasjonene som hver fikk ble presentert var:

Gule Sider for iPhone
Gule Sider for iPhone er en av de første applikasjonene som benyttet «Augmented Reality». Applikkasjonen har idag over 170 000 unike brukere. Gule sider jobber nå med et konsept de kaller «Live coupons», tanken er å vise deg tilbud fra butikker og restauranter i nærheten av hvor du befinner deg.

MobileWipe Lifeline
Fra LapBack kommer løsningen MobileWipe Lifeline. Dette er en webbasert løsning for sikkerhetskopiering, lock, wipe, send melding og lokalisering av din mobiltelefon. MobileWipe støtter de aller fleste mobile operativsystemer..

WiMP
WiMP er en streamingtjeneste som gir deg lovlig tilgang til all verdens musikk uten å kjøpe eller laste ned musikken. Tjenesten finnes idag til iPhone og Android baserte telefoner. Presentasjonen fokuserte på fordelene ved Facebook integrasjonen og det redaksjonelle innholdet.

Nearby
Nearby er en vektor-basert teknologi for kart og lokasjonsbasert innhold, som kan cache’s både på server og klient slik at hastigheten blir betraktelig bedre enn tradisjonelle karttjenester. Tjenesten støtter de fleste mobile operativsystemer.

RubberDuck Mobile TV
Rubberduck viste frem en ny applikasjon for å vise TV serier og Live-TV på iPad. Tjenesten har iAd integrasjon for reklamekampanjer og lignende. Tjenesten skal nå kommersialiseres basert på en abonnementsløsning ved hjelp av mobiloperatører.

Subsonic
Subsonic er en mobil applikasjon for streaming av musikk fra din hjemme PC. Applikasjonen er tilgjengelig for iPhone og Android. Den Linux-baserte musikktjenesten Ubuntu One Mobile har lisensert Subsonic teknologien.

En kommentar om “Innovative norske apps til App Circus

Legg igjen en kommentar