400 sto på venteliste for denne businessmobilen

RIM og Trigcom lanserte i dag den nyeste toppmodellen, BlackBerry Torch 9800. – 400 norske kunder som sto på venteliste fikk i dag denne kremmobilen, sier logistikksjef Jan Hatlebrekke i Trigcom.

– Vi er stolte av å lansere BlackBerry Torch 9800 i det norske markedet. Vi er den første operatøren i Norden som lanserer denne enheten, og vi tror at enheten vil bli en stor suksess. Det er en kraftfull enhet som vil appellere til et bredt spekter av brukere, sier Hatlebrekke.

Enheten har top-of-the-line funksjoner, eksepsjonell ytelse og elegant design.

Den er utstyrt med det nyeste BlackBerry OS.

70 prosent mer effektiv

BlackBerry 6 vil gjøre det enklere enn noensinne å forfølge dine lidenskaper og forblir koblet til kontaktene du bryr deg mest om, og skape en helt ny internett/surfe-opplevelse.

– BlackBerry Torch 9800 er effektiv, brukervennlig, interaktiv og som alle BlackBerry Smartphones kan den redusere roaming med opptil 70 prosent mot andre Smartmobil-merker, sier Hatlebrekke.

Sikker som banken

BlackBerry er den sikreste mobilløsningen på markedet og markedsandelen til BlackBerry er i sterk vekst.

– Mye av dette skyldes en sterk reduksjon av datatrafikk, brukervennlig, alltid tilgjengelig, en utsøkt komplett mobilitet samt at det gir bedrifter enkel flåtestyring av sin mobilpark, sier Jan Hatlebrekke i Trigcom.

En kommentar om “400 sto på venteliste for denne businessmobilen

 1. Hei,

  Pussig at Blackberry uttaler her at deres markedsandeler er i sterk vekst, samtidig som det rapporteres at de mister markedsandeler?

  I følge StrategyAnalysis så gikk iPhone forbi Blackberry i tredje kvartal 2010, og enda værre var det at Blackberry hadde en nedgang i salget sitt i tredje kvartal mot andre kvartal på hele 16 prosent.

  Nokia er fortsatt størst, men mistet tre prosent markedsandel i henhold til samme rapport.

  Det kan selvsagt være at Blackberry vokser i Norge…det har jeg ikke oversikt over.

  Vennlig hilsen, Hans-Petter

Legg igjen en kommentar