Nok en kinesisk Android tablet lanseres

ZTE er en av verdens ledende leverandører innen telekommunikasjon, og de har nylig lansert en syv-tommers Android tablet, eller nettbrett om du vil, som går rett i strupen på Samsung Galaxy Tab og Huawei S7.

ZTE Light har en 7-tommers TFT-berøringsskjerm, en rask nettleser og en vekt på bare 403 gram, noe som gjør den svært enkel å håndtere. ZTE Light støtter både tale og data, med blant annet UMTS 2100/900 MHz og HSDPA. Den har dessuten 512 MB RAM og 512 MB ROM, og er basert på operativsystemet Android 2.1.

ZTE Light har selvfølgelig en G-sensor, innebygd GPS-navigering og trådløst nettverk. Den har Bluetooth, ekstern SD-port med opptil 32 GB eksternt minne, et 3,5 mm-stereoheadset, opptil 500 timers standbytid og 20 timers taletid. Kamera er ikke på mer enn 3 megapiksler.

Vi har ikke fått noen informasjon om skjermen er kapasitiv eller resistiv, eller hvor stor skjermoppløsning den har, men siden det er Android 2.1, er det trygt å anta at den vil være på 800×480 piksler.

Vi har ikke oppdrevet noen prisantydning på denne, men et sted mellom Huawei S7 og Samsung Galaxy Tab bør vel være trygt å gjette på.

ZTE Light vil være tilgjengelig i utvalgte butikker i Norge fra og med desember.

Om ZTE
ZTE er en verdensledende leverandør av telekommunikasjonsprodukter og nettverksløsninger. Foretaket har den bredeste og mest omfattende produktporteføljen i verden, og leverer nyskapende og spesialtilpassede produkter og tjenester til over 500 operatører i mer enn 140 land. ZTE investerer ti prosent av omsetningen sin (som i 2009 var på 52 milliarder kroner) til forskning og utvikling, og har inntatt en ledende posisjon i flere internasjonale organisasjoner som arbeider med utvikling av fremtidens telekomstandarder.

2 thoughts on “Nok en kinesisk Android tablet lanseres

  1. Hva er en G-sensor?

    Siden det er en selvfølge at den har det, så burde det vel vært selvfølgelig at jeg visste hva det var, men det gjør jeg nå altså ikke 🙂

Legg igjen en kommentar