VIDEO: Første norske spill til Windows Phone 7

Av
Oppdatert: 29. oktober, 2010
Gydar_TrinesHangman

Da Microsoft Norge arrangerte en utviklerkonkurranse for Windows Phone 7, var Ronny Gydar en av tre vinnere med det vanedannende spillet Trine’s Hangman. Nå er spillet tilgjengelig i Marketplace.

Ronny Gydar har tidligere utviklet applikasjoner for Windows Mobile som for eksempel Trine På Hjul og TrineBank.

Nå satser han altså på Microsoft sin nye mobil plattform, Windows Phone 7, og han har allerede fått mye internasjonal oppmerksomhet for Trine’s Hangman.

Spillet er så enkelt som det høres ut som, tradisjonell hangman ordspill, men med en moderne vri. Spillet har en online highscore-liste, du får bonuspoeng for vanskelige ord, også videre. Spillet har innebygget musikk, men du kan velge å heller høre på din egen musikk via Zune musikkspilleren.

Tidligere Hangman-spill har som regel fått kritikk for å være fryktelig vanskelige. Dette fordi de som regel har importert en ordbok på rundt 100.000 ord, der de færreste er typisk dagligtale. Ronny Gydar har derfor begrenset antallet ord og bøyninger betydelig slik at det er lettere å komme igang med spillet.

Har du tilgang til Zune Marketplace, kan du finne spillet ved å følge denne linken.

Her er en videogjennomgang:

 

2 kommentarer

 1. Humor bloggen

  29. oktober, 2010 at 12:46

  Det blir spennende å se hvordan Windows phone 7 klarer seg i konkurransen med Android og iOS

 2. Ronny Gydar

  29. desember, 2010 at 03:20

  Nå har spillet fått strålende reviews i utlandet :)
  http://www.wpcentral.com/trine-s-hangman-review
  http://wmpoweruser.com/best-hangman-game-for-wp7/

  Og spillet er nå preppa-og-klart for en evt. norsk launch av WP7, siden spillet nå har både norske tekster og ordliste (i tillegg til de engelske).

  …men ser ut til at det kan drøye med en “ekte” lansering av Windows Phone 7 i Norge…siden Microsoft fortsatt ikke har kommet med noen dato for dette :(

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>