Oppgrader Galaxy S til Android 2.2

Samsung Galaxy S kan nå oppgraderes til Android 2.2. Norge er blant de første landene i verden som får oppgraderingen. Vi viser deg hvor du kan finne oppgraderingen.

Det er gjort mer enn 250 forbedringer i systemet, blant annet er det støtte for Flash slik at man kan se TV-program direkte i mobilens webleser.

Som første land i verden kan norske brukere oppgradere sin Galaxy S til Android 2.2. Oppgraderingen er gratis, og kan lastes ned her.

Streame direkte

I oppgraderingen inngår multimediesoftwaren Flash 10.1, slik at man nå kan surfe på alle typer nettsider og se alt innhold med Galaxy S. Et eksempel er Play-tjenestene fra TV- og medieselskapene, som man nå kan streame direkte på Galaxy S.

– Å se TV direkte på mobilen vil være en tjeneste for eksempel mange pendlere vil glede seg over. Det finnes andre TV-løsninger for mobiltelefoner, men ingen som kan konkurrere med Flash når det kommer til bildekvaliteten, sier Andreas Norberg, teknisk ansvarlig for mobiltelefoner i Samsung Norden.

250 forbedringer

Det er mer enn 250 forbedringer som ligger inne i den nye oppgraderingen. For eksempel vil applikasjonene starte raskere.

Du kan også laste ned applikasjoner på et minnekort i stedet for at de tar plass på mobilens internminne. Andre forbedringer er at tastene er tydeligere og mediespillerne har fått nytt utseende.

– En etterlengtet forbedring kommer på ActiveSync for e-post, som lar deg flytte mail mellom ulike mapper direkte via mobilen. Nå støtter også Galaxy S de fleste sikkerhetspolicyer for e-post, noe som har vært etterspurt av flere selskaper, sier Andreas Norberg.

Enklere oppgavebehandling

Når du laster ned Android 2.2 til Galaxy S får du også ytterligere forbedringer på systemet. Et eksempel er enklere oppgavebehandling, der du lettere ser hvilke applikasjoner og funksjoner som er i gang og bruker stor batterikapasitet. I tillegg har GPS-funksjonen blitt bedre og du får en norsk versjon av det raske skriveprogrammet Swype.

Til å begynne med er det versjoner av Galaxy S som ikke er operatørlåste som kan oppgraderes.  Oppgraderingen til operatørlåste modeller av Galaxy S kommer løpende den neste måneden. Nye Galaxy S som selges i butikk vil ha Android 2.2.

Legg igjen en kommentar