Reduserer mobilprisene ytterligere

Lebara-sjef Hanne Løvstad reduserer ringeprisene på ny, og lanserer nå et nytt abonnement med enda lavere fastpriser for å ringe i Norge og til utlandet.

-Så vidt vi vet, finnes det ikke noe bedre tilbud på det norske markedet for kunder som ringer mye til familie, venner og forretningsforbindelser inn- og utland. For 349 kroner i måneden gir det nye abonnementet ”Fastpris Pluss” åtte timers ringetid i Norge,  åtte timer til utlandet, pluss 300 SMS og 150 megabyte fri databruk, sier administrerende direktør Hanne Løvstad i Lebara.

I tillegg lokker selskapet med to gratismåneder for alle som bestiller det nye abonnementet innen utløpet av 2010.

Landene som inkluderes i abonnementet er foruten hele Europa, også USA, Canada, Pakistan, Thailand, Filipinene, Iran, Tyrkia og Vietnam.

Ingen oppstartsavgift

– Ringeminuttene til utlandet gjelder til fasttelefon og mobil, og det er ingen oppstartsavgift på de inkluderte minuttene. De 300 sms-ene kan også sendes til utenlandske numre. Skulle forbruket være høyere enn rammene for abonnementet, betaler du 49 øre i oppstart og 49 øre per minutt i Norge. For sms ligger prisen på 39 øre når man har brukt opp tekstmeldingene inkludert i abonnementet. Datatrafikk koster 99 øre per megabyte ut over trafikken inkludert i abonnementet, sier Løvstad.

Tredje størst

Lebara er en del av Network Norway-konsernet, som samlet nå er Norges tredje største mobilaktør, med 190.000 kunder.

Større enn utfordreren Tele2, og konsernet har for alvor tatt opp kundejakten på markedslederne Netcom og Telenor.

De fleste Lebara-kundene er utlendinger som bor eller oppholder seg i Norge. Selskapet baserer seg på å sikre nærhet til det flerkulturelle samfunnet.

Krever forutsigbarhet

– Billig og enkelt er de viktigste kriteriene for mobilkunder i et flerkulturelt land som Norge. I tillegg til å ha innbyggere fra hele verden, reiser vi mer enn noen gang, og behovet for å holde kontakt med familie og venner øker tilsvarende. En flerkulturell kundemasse krever forutsigbarhet i prisstrukturen, sier Hanne Løvstad.

Legg igjen en kommentar