Snart klar for internasjonal satsing

24Seven Technology Group vil utvide virksomheten og vil gå utenlands. De er trenger derfor penger og har derfor innkalt til en ekstraordinær generalforsamling.

Selskapet vil presentere sin internasjonale strategi på den ekstraordinære generalforsamlingen 30. november.

Styret i 24Seven Technology Group ASA ønsker derfor å være klare til å gripe mulighetene ved en internasjonal lansering når tidspunktet er riktig og ber derfor generalforsamlingen om en fullmakt til kapitalforhøyelse.

Selskapet har derfor engasjert Danske Bank, Argo Securities og Terra Markets som rådgivere i denne prosessen.

Markedet vokser

Styret i 24Seven Technology Group ASA mener selskapet har en unik posisjon og mulighet til å ta del i den ekstreme internasjonale veksten i SaaS markedet.

Markedet for SaaS baserte løsninger vokser i snitt 27 prosent årlig sammenlignet med kun fire prosent vekst innen tradisjonell programvare.

Internasjonal versjon på trappene

Selskapet vil i neste kvartal lansere en internasjonal versjon av sitt SaaS produkt, som også vil bli integrert med markedsplassene for skytjenester til blant annet Google, Microsoft og Apple.

Disse markedsplassene opplever sterk vekst og Google Apps Marketplace vokser nå alene med over 4 000 bedrifter per dag.

Har potensial

Selskapet har gjennom sine markedsanalyser sett at 24SevenOffice plattformen er ledende på mange områder, konkurrerer godt funksjonsmessig med de internasjonale aktørene og har et potensial til å ta en strategisk viktig posisjon innen webbaserte forretningssystemer internasjonalt.


Legg igjen en kommentar