Disse vant Gulltasten!

Nokia N8 og Apple iPhone vant til sammen fire priser under Gulltasten-utdelingen torsdag kveld. Årets Mobil ble HTC Desire. Gledelig var det også at en dyktig bransjeveteran fikk Årets hederspris.

Årets mobil: HTC Desire

Årets kameramobil: Nokia N8

Årets multimediemobil: Nokia N8

Årets designmobil: Apple iPhone 4

Årets businessmobil: Apple iPhone 4

Årets mobiltilbehør: Supertooth Buddy BT Handsfree

Årets operatørtjeneste: Chess on Flex

Årets innholdstjeneste: Den hemmelige parken (NetCom)

Årets nyvinning: NetCom LTE lansering

Årets hederspris: Torleiv Maseng

Mobizmag.no hadde et eget team på Gulltasten-utdelingen og vil fredag komme med mere stoff fra bransjearrangementet.

4 thoughts on “Disse vant Gulltasten!

  1. Er dere helt i tåka? Dere jobber tydelig vis i et lite firma når dere kan kåre en iPhone til «Årets businessmobil». Den mangler to viktige ting, som den sikkert teknologisk er kapabel til, men som Steve Jobs ikke tillater.
    1 – du har en kalender som sync’es mot exchange – som alle siviliserte folk har – og hvorfor kan ikke det finnes en app / funksjon son skrur av lyden på mobilen når du er i møte automatisk (og skur den på igjen når det er ferdig)
    2 – Se hvem som ringer – nei, ikke de du har allerede lagret, men slår opp mot gule sider eler 1881 o.l. når du får en telefon. Dette er UVURDERLIG mhp kundekontakt.

  2. Nå er det ikke vi i Mobizmag som har gjort denne kåringen, men en jury bestående av forskjellige folk fra forskjellige deler av telekombransjen.

    At iPhone vant designprisen var nesten en selvfølge, men at den også vant businessmobil prisen kom som en overraskelse på redaksjonen.

  3. @ Jokke a A: Kommentaren din er moderert litt da vi ikke aksepterer banning og utskjelling i våre kommentarfelt. Innholdet i kommentaren din er ellers ikke rørt, da vi mener den er bra og vi er dessuten for høy temperatur. 🙂

Legg igjen en kommentar