Han knuste verdensrekorden i SMS

34,65 sekunder! Med den tiden ble den tidligere verdensrekorden i SMS knust. Se hvem som nå er ny verdensmester i SMS.

Les også: Utfordrer kan knuse SMS-mester

For tredje år på rad arrangerte Telekiosken Norgesmesterskap i SMS. Finalen gikk av stabelen utenfor Telekiosken i Oslo City.

Reglene for konkurransen er ganske enkle; mobiltelefonen må ha et standard tastatur og ordbok slått av. Teksten som skal skrives så fort som mulig er:

The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human.

Ingeniørstudent Frode Ness var storfavoritt foran årets NM-finale i SMS. Han hadde allerede slått verdensrekorden i den lokale delfinalen, og var i storform på finaledagen i Oslo City.

I Oslo City knuste Frode så den forrige verdensrekorden med tre sekunder. Fjorårets vinner, Sonja Kristiansen var sjanseløs og måtte gi tapt i semifinalen mot Andreas Solbakken fra Ålesund.

I finalen ble det nærmest uklassing av Frode Ness. Andreas Solbakken gjorde en god innsats, men var ikke i nærheten av verdensmesteren.

– Utrolig morsomt. Jeg har øvd opp til en time hver dag de siste ukene, men hadde likevel ikke trodd det skulle gå så bra, sier den ferske verdensmesteren i SMS.

Frode Ness vant konkurransen og satt ny verdensrekord på 34,65 sekunder. Dermed stakk han av med pengepremier på tilsammen 35.000 norske kroner, samt en Samsung Galaxy S og en Samsung Galaxy Tab.

Ironien her, er at Frode Ness nå sannsynligvis ikke vil gjenta suksessen neste år siden han nå bytter inn sin gamle Nokia N95 med med en Samsung Galaxy S med touchscreen.

Hvis ikke reglene endres neste år så touchscreen telefoner får være med, eller får en egen klasse…

Se også vårt bildegalleri.

2 thoughts on “Han knuste verdensrekorden i SMS

Legg igjen en kommentar