Julekalender for Android-mobiler

SmartPhones Telecom har utviklet Norges første julekalender for Android-baserte mobiltelefoner. Vi forteller deg hvordan du kan vinne flotte mobiler fra HTC, Samsung og Sony Ericson.

Med seg på prosjektet har de Nordialog og Mobildata, som har hver sin julekalender-applikasjon i Android market, opplyser utviklingssjef Magne Gabrielsen i SmartPhones.

– Applikasjonen er tilgjengelig for de som benytter en telefon med Google sitt mobiloperativsystem (Android), så det var naturlig for SmartPhones å ha med sen de tre største mobilprodusentene på premiesiden. Her har du muligheten til å sikre deg en ny mobil til jul, sier Gabrielsen.

Vil vise hva de kan

– Tanken med applikasjonen er å vise at mobilapplikasjoner kan benyttes til mange ulike formål og at vi i SmartPhones innehar den kompetansen som bedriften der ute trenger for å levere applikasjonsprosjekter, forsetter Gabrielsen.

Julekalenderen fungerer på den måten at du registrerer deg første gangen du starter applikasjonen. Du kan hver dag gå inn og «åpne» dagens luke ved å skrape bort luken direkte på skjermen. dersom du får tre like symboler sender du inn loddet ditt og er med i dagens trekning.

Det trekkes flotte premier hver eneste dag og det blir supertrekning med telefoner fra HTC, Samsung og Sony Ericson på selveste julaften. Du får et lodd hver dag du har deltatt i kalenderen når supertrekningen skal foretas, så det lønner seg å skrape frem i kalenderen hver dag.

Slik gjør du det

Applaksjoner er allerede tilgjengelig på Android market,.

Applikasjonene heter Julekalender 2010 (Mobildata) og Julekalender 2010 (Nordialog).

Du får benyttet begge applikasjonene men du får samme lodd og trekningen og premiene er felles.

2 thoughts on “Julekalender for Android-mobiler

  1. Artig sak, men med en nesten 7MB installasjon, så burde det vært mulig å flytte den til SD kortet (Android 2.2).

  2. Kjempetiltak! Det fungerte også, men de kunne vel -kanskje- droppa den hissige vibreringen når du skraper? ^^

Legg igjen en kommentar