Opplev mobilguru på MobileMonday

Mandag 6. desember er det igjen klart for MobileMonday Oslo sin juleavslutning som denne gangen omhandler Mobile Trender for 2011, presentert av mobilguru Ric Ferraro.

Ric Ferraro er en av verdens fremste eksperter innen Location Based Services (LBS). Ric vil presentere innhold fra sin nye bok, Location Aware Apps og gi oss et globalt perspektiv på utviklingen av lokasjons baserte tjenester og applikasjoner.

Ric var med å start GeoMe Communications, en av pionerene inne utvikling av LBS applikasjoner. Bloggen hans www.mobverge.blogspot.com er en av de mest populære bloggene om mobil og han er offisiell blogger for Mobile Monday, W3C Mobile Web Initiative og LeWeb.

Gjennom hans arbeid i GSM Association var han ansvarlig for samarbeidet mellom MobileMonday Global og GSMA Mobile Innovation Program.

Påmelding til MobileMonday sin juleavslutning og fullt program finner du her:
www.mobilemonday.no

Mobizmag kommer, kommer du?

Legg igjen en kommentar