Gjør det enklere å gi penger med mobilen

Aspiro Mobile Solutions har inngått et samarbeid med Bring Dialog, for å tilby alle veldedige organisasjoner muligheten til å ta i bruk mobilen som innsamlingskanal.

Med dialogverktøyet IDA, som håndterer sms og e-post, kan veldedige organisasjoner umiddelbart ta i bruk mobilen for innsamlinger og kommunikasjon med sine givere. Dette gir nye muligheter for enkeltgaver, fadder/faste givere og medlemskap.

Enklere for folk å bidra

– Dette er en flott mulighet, som gjør det enda enklere for folk å bidra til seriøse veldedige organisasjoner på en enkel måte med SMS-betaling, sier Erik Johnsen, direktør Interaktiv i Bring Dialog Norge.

Mobilbetaling for veldedige organisasjoner muliggjøres via det nye GAS-regimet (Goods and Services) og Aspiros system for mobilbetaling.

Bring står for kontakten med de ulike organisasjonene, der en av de første som tar i bruk mobilkanalen er Kirkens bymisjon.

Sterk vekst

– SMS og telefon er svært effektive og enkle betalingsmåter. Bruk av mobil til betaling er generelt i sterk vekst på mange ulike områder. At dette nå vil komme veldedige organisasjoner til gode er vi spesielt glade for, sier Peter Tonstad, sjef for Aspiro Mobile Solutions.

Legg igjen en kommentar