Gjør det enklere å gi penger med mobilen

Av
Oppdatert: 10. desember, 2010

Aspiro Mobile Solutions har inngått et samarbeid med Bring Dialog, for å tilby alle veldedige organisasjoner muligheten til å ta i bruk mobilen som innsamlingskanal.

Med dialogverktøyet IDA, som håndterer sms og e-post, kan veldedige organisasjoner umiddelbart ta i bruk mobilen for innsamlinger og kommunikasjon med sine givere. Dette gir nye muligheter for enkeltgaver, fadder/faste givere og medlemskap.

Enklere for folk å bidra

- Dette er en flott mulighet, som gjør det enda enklere for folk å bidra til seriøse veldedige organisasjoner på en enkel måte med SMS-betaling, sier Erik Johnsen, direktør Interaktiv i Bring Dialog Norge.

Mobilbetaling for veldedige organisasjoner muliggjøres via det nye GAS-regimet (Goods and Services) og Aspiros system for mobilbetaling.

Bring står for kontakten med de ulike organisasjonene, der en av de første som tar i bruk mobilkanalen er Kirkens bymisjon.

Sterk vekst

- SMS og telefon er svært effektive og enkle betalingsmåter. Bruk av mobil til betaling er generelt i sterk vekst på mange ulike områder. At dette nå vil komme veldedige organisasjoner til gode er vi spesielt glade for, sier Peter Tonstad, sjef for Aspiro Mobile Solutions.

Relaterte artikler:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>