Julegavene til mobilnerden som har alt

Hva kjøper du i julegave til en mobilnerd eller biznisse som i utgangspunktet har alt av mobiltelefoner, gadgets og duppeditter? Her er noen gaver som vil gjøre mottageren glad og meget stolt.

Selv mobilnerder og biznisser må kle seg pent i jula. Derfor er de rette mansjettknappene viktig for å vise hvem du EGENTLIG er eller HVA du tror på av mobilteknologi.

En blodfan av iPhone går selvfølgelig IKKE med masjettknapper som kan se ut som Android eller BlackBerry. Sånn er det bare!

Derfor trenger du en liten oppmuntringsliste for å se hva du kan kjøpe til rett person:

TIL SPILLIDIOTEN: Dette er de optimale mansjettknappene til han som er hekta på spill. Tårene vil trille ned på kinnet når han mottar disse og vedkommende får et flashback til sin gamle spillkonsoll.

TIL IPHONE-NIKKERN: Mottageren av disse mansjettknappene vurderer sikkert å ta «App» som eget mellomnavn og kalle sønnen for Steve Jobs. Apple-tilhengere har mest å velge i når det gjelder morsomme mansjettknapper  🙂

TIL SIKKERHETSFRIKEREN: Disse mansjettknappene er førstevalget til advokater, militære og andre som er opptatt av sikre smartmobiler. De har kanskje ikke oppdaget av høytaleren over displayet på BlackBerry-telefonen ser ut som et gammeldags telefonrør  …

TIL STJERNEKRIGEREN: Dersom du ikke har råd til å kjøpe en ekte lyssabel til Star Wars-tilhengeren, så er disse mansjettknappene et godt valg. Måtte kraften være med deg!

TIL NOSTALIGIKEREN: Dette er manjettknappene til mobilfrikeren som mener at ALT var bedre før. Legg merke til at at mobiltelefonene har tidsriktig antenne. Derfor kan dette også være en god gave til en dekningsfriker.

TIL DEN GLEMSKE: Dette er mansjettknappene til kollegaen eller kammeraten som glemmer å ta med seg filer og annet bakgrunnsmateriale på møter og lignende. Mansjettknappene er nemlig minnepinner, der vedkommende kan ta nødvendig backup. Vel og merke dersom han husker det …  😉

TIL ROSABLOGGEREN: Synes du disse iPod-masjettknappene er pene? Da er det kanskje på tide å komme ut av skapet – eller gi dem til noen som trenger dem bedre  😉

TIL SJEFSNERDEN: Dette er chip-ene som en ekte nerd vil være evig takknemlig for å få i julegave. Du vil ha en venn for livet dersom du gir bort slike til rette vedkommende.

TIL DATAMANNEN: Hvorfor ikke gi bort flere sett med mansjettknapper slik at mottageren kan velge rett knapper til rett anledning. Men hvordan vedkommende skal kommunisere «Control-Alt-Delete» vet vi dessverre ikke.

TIL PACKMAN-VINNEREN: Det gode gamle packman-spillet har fått sin renesanse – også på dagens mobiltelefoner! Derfor er dette en perfekt gave til han som tror han er en packman-vinner i vennegjengen eller som gjerne vil være det.

TIL DEN KLASSISKE: Gi disse mansjettknappene med ikonet av Mac Classic til mannen som både er eplekjekk og har godt humør.

TIL UR-FRIKEREN: Dersom mannen er hekta på analoge klokker – og ikke mobiltelefoner (sic!) – så er dette et gavealternativ. Mansjettknappene er selvfølgelig opptrekkbar …

3 thoughts on “Julegavene til mobilnerden som har alt

  1. Let på Google. Skriv inn «Cufflinks smartphone», «Cufflinks BlackBerry» og lignende.

Legg igjen en kommentar