Telefonparkering lanseres på sørlandet

EasyPark og Grimstad kommune lanserer nå i samarbeid tjenesten telefonparkering. Tjenesten gir den parkerende muligheten til etterskuddsbetaling av sin parkering.

Med EasyPark starter bilisten enkelt parkeringen via mobiltelefonen. Tjenesten tillater den parkerende å styre sin parkering fra mobilen.

Det vil si at bilisten enkelt kan forlenge og avslutte sin parkering etter eget ønske da den enkelte mottar et kostnadsfritt sms varsel 15 min før p-tiden utløper.

EasyPark tjenesten tilbyr betalingsløsninger knyttet opp mot både kredittkort, bensinkort, spesifisert faktura og mobilregning.

Ville ha mobilløsning

– Grimstad kommune ønsker å yte best mulig service overfor innbyggere, næringsdrivende og besøkende, og har derfor inngått samarbeid med EasyPark for å kunne yte en tilleggstjeneste for de som ønsker å parkere på kommunale avgiftsparkeringsplasser.Vi tror at mange ilagte tilleggsavgifter kunne vært unngått dersom det hadde vært en bedre tilgjengelighet for å betale tilstrekkelig avgift. Erfaringer andre steder tilsier at betalingsvilligheten øker dersom det legges bedre til rette for dette. Vi synes det da er en naturlig konsekvens at man tilrettelegger for muligheten til at folk kan betale avgiften med sine mobiltelefoner, sier Lars Marius Ytterstad i Grimstad kommune.

Legg igjen en kommentar