Problem med HTC Desire HD/Z og Exchange 2010

Har du problemer med å synkronisere din HTC Desire HD eller Z med Microsoft Exchange 2010? Du er ikke alene. Våre forum-brukere har diskutert problemet en stund nå, og vi har en mulig løsning.

Her er diskusjonstråden i forumet hvor våre forumbrukere har funnet et problem som består i at eiere av HTC Desire HD og Z får synkronisert med Microsoft Exchange 2010, men epost du skriver blir ikke sendt, og du får ingen spesiell varsel om det heller.

Dette er spesielt kjedelig for HTC Desire Z som HTC har frontet som deres beste, ja kanskje verdens beste business-telefon.

HTC bruker som kjent ikke den innebygde Exchange klienten til Android, men har utviklet sin egen Exchange klient med en rekke forbedringer rundt sikkerhet og administrasjon. Lite hjelper det når den har en slik alvorlig feil.

HTC har sluppet en OTA oppdatering som skal løse problemet, men det krever litt egeninnsats også.

I vårt forum er det diskutert flere veier rundt problemet, ta en titt selv.

En kommentar om “Problem med HTC Desire HD/Z og Exchange 2010

  1. Er tidligere rettet i oppdatering til Desire HD, skal være rettet i oppdatering til Desire Z som kom ut i dag. Husk at etter oppdatering så må Exchange e-post kontoen slettes for derette å settes opp på nytt. Skal deretter fungere.

Legg igjen en kommentar