Sender mobilkundene til Sydpolen

For fjerde året på rad arrangeres One Call Winter Camp. Hundre år etter Amundsen, inviteres 6 eventyrlystne nordmenn til å bli med One Call til Sydpolen.

Selskapet er en del av Network Norway, som bygger eget mobilnett i Norge.

Det er 100 år siden Roald Amundsen som første nådde Sydpolen (14. des 1911) og det er 150 år siden Fridtjof Nansen ble født.

– Vi kjenner oss igjen i Amundsen. Han tok en utfordring som på mange måter ble ansett som uoppnåelig og urealistisk. One Call hadde for snart seks år siden en drøm om å skape et mobilselskap som kunden faktisk ønsket å være hos – ikke fordi de hadde bindingstid eller blir haiet inn på kontrakter med liten skrift – men fordi de var fornøyd med prisene, servicen og de verdiene selskapet hadde. Denne drømmen ble også bare ledd av. Det var over 30 konkurrenter på markedet og ingen hadde tro på at man kunne få til noe slikt. Men som Amundsen, så har også One Call vist at skeptikerne tok feil, sier markedsdirektør Thomas Sandaker i One Call.

Markering
For å markere dette gir One Call seks eventyrlystne personer muligheten til å bli med på en minneverdig reise. De topper tidligere års Winter Camper med å invitere 3 kvinner og 3 menn med oss til Sydpolen, 100 år etter Amundsen.

– Winter Camp oppstod fordi vi i One Call hadde et ønske om å la kunden få være med å oppleve på nært hold hva vi står for og hvilke verdier vi har, ikke bare se det gjennom markedsføringen vår. Winter Camp 2011 blir arrangert sammen med Bergans, Devold, DNT og TVNorge.

En jury velger etter avsluttet påmelding ut 100 kvinner og menn som får delta på første mini-camp på Finse den 11.-13. mars.

Slik er utvelgelsen
Her testes deltakernes motivasjon og kvaliteter. 50 deltagere får være med til andre mini-camp, på Torungen Fyr utenfor Arendal den 20.-22 mai, 2011. Deretter skal 20 finalister (10 kvinner, 10 menn) konkurrere i en finale i august.

Til slutt står vi igjen med 3 kvinner og 3 menn, som får bli med til Sydpolen i november 2011. Følg med på våre nettsider og One Call TV som vil oppdateres fra samlingene, utvelgelsene og selve ekspedisjonen i november 2011.

Legg igjen en kommentar