Altibox med iPad-applikasjon

Altibox nye iPad-applikasjon gir nye muligheter til å ta kontroll over tjenestene. Fra iPaden kan du se hva som går på TV, styre opptak av TV-programmer, se bilder fra eget fotoarkiv eller administrere telefontjenester.

Framtidige versjoner av applikasjoner vil gi muligheter for å styre mange flere tjenester.

– Lesebrettene utgjør en spennende flate for å knytte sammen alle tjenestene våre. Gjennom en slik applikasjon ser vi anslaget til en ny superfjernkontroll, hvor kundene kan ta kontroll over alle tjenestene de får fra Altibox, sier Leif Aarthun Ims, som er ny administrerende direktør i Altibox.

Full kontroll med info-fjøla

I første utgave av applikasjonen kan kundene ta full kontroll over TV-tjenesten. Fra iPaden kan kundene se hva som går på tv og sette på opptak av tv-programmer.

For Memory tjenesten til Altibox er det mulig å bla gjennom album og vise bildene på ulike måter.

Telefontjenesten kan administreres, og kundene kan for eksempel sette på viderekobling eller telefonsvarer.

Trenger ikke logge deg på

Det er også mulig å bruke applikasjonen uten innlogging. Uten innlogging er det mulig å se hva som kommer på tv de neste syv dagene og lese bruksanvisninger for Altibox tjenestene.

Nedlasting og bruk av applikasjonen er gratis, ut over det en eventuelt må betale teleselskapet for datatrafikken dersom man ikke er koblet til trådløst nett. Altibox arbeider med å tilrettelegge applikasjonen for andre typer lesebrett.

Selvbetjening  for internett og mobil, mulighet for å lese anmeldelser og leie film fra videoarkivet og fjernkontroll for TV er noen nyheter som kommer i framtidige utgaver av applikasjonen.


Legg igjen en kommentar