Ta vare på gamle tekstmeldinger

Norskutviklede Keep it Forever er et nytt internasjonalt nettsted for å ta vare på sms utenfor mobilen. Her kan alle lagre sine kjæreste meldinger på et trygt sted.

Grafisk designer Erling Storvik (50) som har utviklet tjenesten har et lidenskapelig forhold til tekst og tekstmeldinger. Han savnet et trygt sted for å ta vare på sms-er.

En sms er jo et lite brev – det kan være kjærlighet, vennskap, flørt, ros, bursdagshilsener, julehilsener, en spesiell nyttårshilsen, eller noen ekstra kloke eller gode ord som man ønsker å ta  vare på.

Etter ett års utviklingsarbeid, og noen uker med testing og supplering av viktige funksjoner, åpnet de dørene nå i jule- og nyttårshelgen da mange av oss får hyggelige meldinger og hilsener.

Erling Storvik sier han brukt cirka 350.000 kroner av lånte og private midler og mer enn et års arbeide i ferier, helger og kvelder for å utvikle nettstedet og tjenesten.

Hva er Keep it Forever?
Keep it Forever er dine digitale bokser på nettet, for å ta vare på meldinger, ord og gaver.

Det kan sammenlignes med den esken vi hadde før i tiden, der vi tok vare på kjærlighetsbrev. Nå kan også våre digitale meldinger få en fin og trygg plass der vi kan lese dem og glede oss over ordene – når vi vil. For evig.

På Keep it Forever kan du sortere meldingene i egne bokser som du skriver navn eller titler på. Du kan skrive inn hvem meldingen kom fra, datoen du fikk den, og du kan redigere teksten dersom det for eksempel er deler av meldingen du ikke vil ta vare på.

Vanlige smileys (emoticons), blir bevart og vises som små ikoner.

Bildemeldinger
Det neste som kommer på plass er mulighet for å sende inn bildemeldinger.

Dette åpner også for en helt ny måte å bevare minner og gaver vi har fått. En boks kan inneholde bilder av blomster vi har fått, en annen boks kan inneholde bilder av gaver og gjenstander som vi ikke ønsker å holde fast på, men som vi har lyst til å ta vare på som et minne.

Andre språk
Keep it Forever åpnes nå også på engelsk, og vi har videre planer for svensk, dansk, tysk, spansk og nederlandsk.

De har registrert domenet “keepitforever” i 17 land over hele  verden og ønsker å utvikle sidene til å bli en plass for alle språkgrupper og nasjonaliteter.

Pris på tjenesten
Keep it Forever er en betaltjeneste som baserer seg på CPA-betaling (betaling gjennom mobilregningen).

En melding til Keep it Forever koster kr 3,- og denne prisen dekker evig oppbevaring av meldingen, (i 100 år), samt mulighet til å få sine meldinger og bilder tilbakesendt når man ønsker det (gratis).

I betatestperioden koster det kr 1,- å sende inn meldinger.

Slik virker det
– Gå inn på Keepitforever.com
– Opprett en profil med brukernavn og passord
– Aktiver mobilnummeret du vil sende fra
– Videresend medlingene til 2440 med KEEP først
– Logg inn, les og kos deg

Legg igjen en kommentar