Hvem i Apple designet denne LG-mobilen?

LGs nye skjermteknologi NOVA, med en lysstyrke på 700 nits, får sin premiere med Optimus Black. Dete er en tynn, lett og elegant Android-mobil, som ser ut som en kloning av iPhone.

Under Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas presenterte LG Electronics en ny Android-smarttelefon.

LG Optimus Black er verdens første mobiltelefon med LGs nye skjermteknologi NOVA, som med en lysstyrke på 700 nits er designet for å bli den lyseste, klareste og skarpeste skjermen på mobilmarkedet.

Lyssterk skjerm

NOVA-teknologien gjør at skjermen på LG Optimus Black er like skarp og klar uansett om man bruker den inne eller ute i sterkt sollys. Ikke bare er den lyssterk, den er også strømbesparende. Teknologien reduserer strømforbruket med 50 prosent ved normal innendørs bruk, sammenlignet med en vanlig LCD-skjerm.

På samme måte som en AMOLED-skjerm trenger NOVA bare halvparten så mye strøm for å vise en helt hvit skjerm, som er den vanligste fargen på websider.

109 gram

All denne teknologien er lekkert innpakket i en mobiltelefon som er både tynn og lett. Optimus Black veier bare 109 gram og er fra 9,2 mm ned til 6 mm på det tynneste.

Designet, som er utrolig lik det iPhone har, skal gjøre mobilen behagelig å holde i hånden.

Med LG Optimus Black presenteres dessuten Wi-Fi Direct, som gjør at du raskt og enkelt kan transportere data mellom mobile enheter.

Vet ikke når den kommer til Norge

LG Optimus Black lanseres med Android 2.2 og vil kunne oppgraderes til Android 2.3.

Mobilen lanseres i løpet av første halvår av 2011.

Informasjon om pris og tilgjengelighet i Norden kommer senere.

Legg igjen en kommentar