Telenor bytter ledelsen i mobilselskaper

Jon Fredrik Baksaas bytter på mange ledere i Telenors mobilvirksomheter i Montenegro, Ungarn, Thailand og Bangladesh.

De nye lederne er:

I Montenegro er Kaaren Hilsen utnevnt til administrerende i Telenor Montenegro fra 18. januar 2011. Hun etterfølger Christopher Laska.

I Ungarn er Christopher Laska utnevnt til administrerende direktør i Telenor Ungarn fra 18. januar 2011. Han etterfølger Anders Jensen som har besluttet å forlate Telenor

I Thailand er Jon Eddy Abdullah utnevnt til administrerende direktør i Dtac fra 1. mars 2011. Han etterfølger Tore Johnsen.

I Bangladesh er Tore Johnsen utnevnt til administrerende director i Grameenphone fra 1. mars. Han etterfølger Oddvar Hesjedal som returnerer til Oslo etter nærmere tre år. Hesjedal går inn i en senior lederstilling i Telenor-konsernet som annonseres senere.

Telenor Pakistan vil annonsere ny administrerende direktør før Jon Eddy Abdullah fratrer.

Roser Oddvar Hesjedal

– Jeg er meget fornøyd med de annonserte lederutnevningene. Det står sentralt i Telenors ledelsesfilosofi og i Telenors måte å drive virksomhet på å høste erfaring fra forskjellige markeder og kulturer. Jeg er trygg på at disse utnevningene vil være fordelaktige både for virksomhetene og for de nye lederne. Jeg ser også frem til å samarbeide med Oddvar i en ledende stilling i Telenor-konsernet, etter hans flotte innsats i Grameenphone sammen med alle de ansatte, sier Jon Fredrik Baksaas, konserndirektør i Telenor.

Legg igjen en kommentar