Huawei satser på Facebook-lansering

En konkurranse på Facebook skal avgjøre hvilke fem personer som blir blant de første i Norge, og blant de aller første forbrukerne i verden som får teste Huaweis nye toppmodell, Huawei Titan U8800.

Kinesiske Huawei går nye veier når de introduserer sitt flaggskip innen smarttelefoner i Norge.

De lar fem vanlige forbrukere få teste og si sin egen mening om den nye Huawei Titan, før en eneste norsk journalist har fått fingrene i den.

– Man finner ingen ærligere røst enn forbrukerne selv, så dette blir en utrolig spennende og transparent lansering. De fem blir valgt ut på bakgrunn av en konkurranse vi har gående på våre Facebook sider frem til fredag 21 januar, forteller Tor Slørdal, salgssjef i Huawei Norge.

Skal gå fra hånd til hånd
Det stopper ikke der. Når de fem utvalgte har postet og avlagt sin dom over telefonen, starter en form for sosialt eksperiment Slørdal ikke har en anelse om hvordan vil ende.

– Vi skal rett og slett se hvor langt vi klarer å la de fem mobilene gå fra hånd til hånd blant det norske folk uten at kjeden brytes. Ideen er at kjeden starter med de fem anmelderne som tar et bilde av seg selv med telefonen, sender det til oss for så å gi telefonen videre til en person vedkomne stoler på.

Så snart den man har avlevert telefonen til sender inn et bilde av seg selv, er man automatisk med i konkurransen om å vinne flotte premier. Og sånn fortsetter det. På denne måten er man avhengig av å gi fra seg telefonen for å bli registrert i konkurransen, sier Slørdal.

Tror på ærlige nordmenn
Selv om telefonene er utstyrt med GPS tracking for sikkerhets skyld, både tror og håper Slørdal at de fem telefonene vil kunne nå langt før de eventuelt skulle støte på problemer.

– Jeg er overbevist om at folk vil synes dette er et såpass morsomt eksperiment, at de ikke vil ha
problemer med å gi mobilen videre. I tillegg er jo konseptet lagt opp slik at man må gi fra seg
telefonen til noen man stoler på for å være en del av konkurransen. Jeg har rett og slett trua på det
norske folk, smiler Slørdal.

I butikkene på mandag
Huawei Titan blir å finne hos norske forhandlere fra og med mandag 24. Januar, og er ifølge Tor Slørdal en av mange lanseringer som vil komme i 2011.

Mobizmag vil være en av de første mediene som tester Huawei Titan, så følg med for vår test.

2 thoughts on “Huawei satser på Facebook-lansering

Legg igjen en kommentar