Samsung Galaxy Tab slår iPad ned i støvlene

Samsungs Galaxy Tab selger mer enn iPad – i  Sør-Korea.

To måneder etter at den ble lansert i Sør-Korea er antall solgte Galaxy Tabs 400.000. Kun 98.000 iPads er solgt i Sør-Korea.

En avgjørende faktor for Samsungs suksess i Sør-Korea er antall apps som er tilgjengelig.

iPaden har over 350.000 apps, mens Galaxy har 150.000 apps. I Sør-Korea er dette forholdet snudd på hodet. Galaxy har to bok-apps, Kyobo og Textore. Textore består av åtte aviser, 10 tidsskrifter, 25.000 bøker og 200 tegneserier.

iBooks har lite å tilby når det gjelder bøker på koreansk.

Det samme gjelder forøvrig for spill. Ifølge koreansk lov må alle spill godkjennes av et statlig spillbyrå, og derfor har Apple blokkert alle spill for Sør-Korea, ifølge den engelske utgaven av den sørkoreanske avisen The Chosun Ilbo.

Legg igjen en kommentar