Billigere å ringe til mobilen fra hjemmetelefonen

Telenor lanserer tre nye abonnement med nye ringepriser fra hjemmetelefonen. Nå blir det lavere priser for å ringe til mobil.

Telenor kommer med  et nytt abonnement med inkluderte minutter til både mobil- og hjemmetelefonen.

Samtidig beholder Telenor de lave prisene til andre hjemmetelefoner.

Først i Norge

– Telenor er først i Norge og et av de første selskap i verden til å lansere et forhåndsbetalt abonnement som inkluderer det kunden har behov for av trafikk både til mobil- og hjemmetelefoner, sier Svein Henning Kirkeng, som er leder for privatmarked i Telenor.

I tillegg til gratis minuttpris til hjemmetelefonen, får kunden hver måned 10 timer inkludert til alle mobilnett i Norge.

Lettere å få oversikt
Med de nye abonnementene ønsker Telenor samtidig å gjøre det enklere for kunden å få oversikt over abonnementene samt sørge for at de får en mer forutsigbar faktura.

– Derfor har vi gått bort fra ulike priser til ulike operatører, sier Kirkeng. Dette gjelder både mobil- og hjemmetelefon. Videre har Telenor innført samme prisforskjell på bredbåndstelefoni og analog telefoni, uavhengig av abonnement, og tilbyr de samme tjenestene til samme pris i den grad de er tilgjengelige, sier Svein Henning Kirkeng.

Legg igjen en kommentar