Mobilkvinne ble nordisk markedsdirektør for LG

Ullrika Svenburg blir ny markedsdirektør for LG Electronics i Norden. Ullrika kommer fra stillingen som nordisk markedssjef for mobiltelefoner hos LG.

Hun har bakgrunn fra markedsføring innen forbrukerelektronikkbransjen og har tidligere jobbet som nordisk markedssjef for Motorola Mobile Devices og Head of Content & Service Communication i Sony Ericsson.

Vil ta markedsandeler

– LG er et spennende selskap med et bredere produktutvalg enn hva mange forbrukere er klar over. Det er interessant å jobbe med et varemerke som opptrer som markedsleder innenfor enkelte områder, mens vi er en utfordrer innenfor andre segment. 2011 blir et viktig år for flere av våre foretningsområder. Det skal bli veldig spennende å få fortsette reisen sammen med LG, for å nå våre nordiske mål om å styrke varemerket vårt og ta markedsandeler innenfor alle våre fire forretningsområder, sier Ullrika Svenburg.

Har allerede startet

Ullrika startet i sin nye stilling den 1. januar.

Hun overtar ansvaret for markedsføringen etter Lena Hjorth, som er ansatt som nordisk salgsdirektør for Home Entertainment innenfor LG Electronics.

Legg igjen en kommentar