Forandringer på gang for Cisco internasjonalt

Cisco-konsernet har lagt fram sine internasjonale regnskapstall. Nå varsler konsernsjef John Chambers at det er forandringer på gang for nettverkskjempen.

Ciscos omsetning i andre kvartal av regnskapsåret 2011 endte på 10,4 milliarder dollar. Dette er opp 6 prosent sammenlignet med tilsvarende periode i fjor.

I Norge hadde Cisco en økning på rundt 20 prosent, men dersom du tar med regnskapstallene fra Tandberg, så er økningen i Norge på 40 prosent. Les hva Mobizmag.no skrev om dette.

Tettere intergrasjon av produktene

De internasjonale regnskapstallene viser at Cisco-konsernet hadde et resultat etter skatt (non-GAAP) ble 2,1 milliarder dollar, ned 11,2 prosent fra andre kvartal 2010.

– Kvartalet forløp som forventet. Vår strategi om å tettere integrere våre produkter gjennom en arkitekturmessig tilnærming fungerer, og vi leverer nye innovasjoner i alle våre produktkategorier, sier John Chambers, CEO i Cisco.

Snur skuta fort

– Selskapet gjennomgår en periode med forandringer når vi nå øker satsningen med vår arkitekturmessig strategi. Vi har gjennomført flere slike prosesser før, som har ført til en forsterket markedsposisjon for Cisco og våre kunder, avslutter Chambers.

Kjennetegnet til John Chambers er at han til nå klart å snu Cisco-skuta fort når det er nye teknologier. Dette har Cisco vunnet på økonomisk.

Derfor er det nå stor interesse fra finansanalytikere og internasjonal presse for hva Chambers denne gang vil finne på.

Til Barcelona

Det er ventet at John Chambers vil fortelle om sine planer på Mobile World Congress i Barcelona, som starter mandag.

Mobizmag.no vil være tilstede under verdens største mobilarrangement, og vil rapportere fra Barcelona allerede fra søndag ettermiddag.

1 thought on “Forandringer på gang for Cisco internasjonalt

Legg igjen en kommentar