Her er Sony Ericssons PLAYmobil

Sony Ericsson lanserte søndag kveld Xperia PLAY. Denne Android-smartmobilen skal gi deg engasjerende spillopplevelser.

BARCELONA: Xperia PLAY ihar et svært godt 5-megapikselkamera, 4-tommers multitouchskjerm og førsteklasses sosiale nettverksegenskaper.

Med andre ord noe for spillfolket – uansett om de har skateboard eller businessdress.

– Xperia PLAY gir markedet en helt ny type produkt og lever opp til Sony Ericssons visjon om kommunikasjonsunderholdning. Xperia PLAY er resultatet av et nært samarbeid mellom Sony Ericsson, Google og Sony Computer Entertainment. I tillegg har vi en rekke av verdens ledende spillprodusenter med på laget. Dermed sikrer vi at Xperia PLAY møter de høye forventningene markedet har fått til dette produktet, sier markedssjef Anniken Amdam i Sony Ericsson Norge.

Kjapp liten sak

Men når spillkontrollen skyves ut, trer du inn i en ny, mobil og engasjerende spillverden. Den utskyvbare spillkontrolleren har en digital D-pad, to analoge berøringspader, to skulderknapper og PlayStations fire ikoner: sirkel, kryss, firkant og trekant.

Qualcomms optimerte Snapdragon-prosessor med1Ghz CPU og innebygd Adreno GPU grafikkprosessor gir silkemyk 60fps-avspilling av 3D mobile spill og minimalt batteribruk ved Internett-bruk.

Det betyr lang batteri- og spilletid for brukerne.

Siste versjon av Android

Xperia PLAY opererer på Gingerbread (versjon 2.3), altså siste versjon av Googles Android-plattform. Xperia PLAY blir også den første enheten som er sertifisert for PlayStation.

Det innebærer at den vil ha tilgang til spillinnhold fra PlayStation gjennom PlayStation Suite-initiativet, som Sony Computer Entertainment har under utvikling for lansering senere i år.

Google med laget

– Xperia PLAY og PlayStation Certified-spill er gode eksempler på hvilken innovasjon som er mulig i det åpne Android-miljøet, sier Andy Rubin, Vice President of Engineering i Google.

En forhåndsinstallert applikasjon gjør det enkelt for brukerne å finne frem til og laste ned spill som er optimert for Xperia PLAY, samt å hente opp nylig spilte spill og finne informasjon om spillene de har lastet ned.

1 thought on “Her er Sony Ericssons PLAYmobil

Legg igjen en kommentar