Skal styre smarttelefoner og nettbrett

Fujitsu kommer nå med skybasert administrasjonstjeneste for smarttelefoner og nettbrett.  Lanseringen skjedde på Mobile World Congress som startet i morges.

BARCELONA: Årets Mobile World Congress flyter over av nye smarttelefoner og Pad-er.

På åpningsdagen av den internasjonale mobilkonferansen lanserte Fujitsu en komplett, hostet administrasjonstjeneste for smart-enheter.

Dette er spesielt rettet mot businessmarkedet.

Et voksende problem

 

Tjenesten, som har fått navnet Fujitsu Managed Smartphone, er et svar på eksplosjonen av smarttelefoner og operativsystemer i profesjonell bruk og konstruert for å møte de samme høye tjenestekravene som organisasjonene allerede stiller til administrasjon av stasjonært og mobilt datautstyr.

Analyseselskapet Gartner anslår at over 75 prosent av mobilbrukerne vil ha skiftet til en smarttelefon ved utløpet av 2010, mens analytikerne i IDC venter en økning i antall profesjonelle, mobilbaserte e-postbrukere på over en tredjedel i løpet av de neste to år.

Denne økningen gjør administrasjon av organisasjonens smarttelefoner til et voksende problem.

Gjenvinn kontrollen – og sikkerheten

For å hjelpe bedrifter med å gjenvinne kontrollen på mobilenheter i omløp blant de ansatte, lanserer Fujitsu nå en Managed Smartphone-løsning.
Tjenesten er en komplett pakke av skybaserte tjenester som hjelper bedriftens IT-ansvarlige med å administrere smart-enheter som telefoner og nettbrett gjennom hele livssyklusen, i et sikkert og kryptert miljø for trygg forretningsbruk.

 

 

 

Dette omfatter den nye tjenesten
Managed Smartphone-tjenesten omfatter push e-post, kalender og kontakter, støtte for flere enheter og mobile operativsystem, fjernadministrasjon av informasjon og maskinvare, diagnostisering og sikkerhet – inkludert autentisering og kryptering, synkronisering og backup av informasjon, antivirus, brannmur og spywarekontroll, i tillegg til sikker tilgang til kundens intranett, forretningsinformasjon og -applikasjoner.

Legg igjen en kommentar