Dobler netthastigheten uten å legge på prisen

Altibox-kunder får nå Norges raskeste bredbånd, med minst  50 Mbit/s total båndbredde å boltre seg på.

Fra 1. april skrur Altibox  opp farten og de fleste kundene får dermed mer enn doblet hastigheten både til opplasting og nedlasting.

Fiberbredbånd fra Altibox gir like mye hastighet til opplasting som nedlasting. Hastigheten i basistilbudet til Altibox øker fra 10/10 Mbit/s til 25/25 Mbit/s, en total båndbredde på 50 Mbit/s.

Setter i noen tilfeller prisen ned

Taktskiftet innebærer minst dobbel fart for nesten alle kundene uten at prisen går opp. For de raskere hastighetene settes prisen ned.

Fiberbredbånd fra Altibox er mye kraftigere enn det konkurrentene leverer. Med fiberkabel kan du sende data fra deg med like stor hastighet som du kan hente ned data. Det får du ikke dersom du velger bredbånd over telefonkabel eller i kabel-TV-nett.

Reagerer på betegnelsen «superbredbånd»

– Kundene vil ha liten nytte av et tilbud pyntet med navnet superbredbånd, når teknologien som brukes ikke leverer det som kreves for å dekke dagens og framtidens behov i norske hjem, sier Leif Aarthun Ims, administrerende direktør i Altibox.

Med fiberbredbånd kan du være trygg på å få kapasiteten du betaler for, uavhengig av hvor langt du bor fra sentralen eller av hvor mange andre naboer som er på nettet på samme tid.

– Fiberkabel helt hjem i stua gir oss et fortrinn når det gjelder hastighet på bredbåndet. Det fortrinnet får våre kunder nyte godt av nå, sier Ims.

Bruksendringer

Kravet til høyere hastighet på internett øker i takt med endringer i bruksmønstre og teknologiutviklingen.

Stadig mer video- og multimedieinnhold legges ut på internett, antallet enheter som kobles til internett øker, og vi som forbrukere konsumerer i økende grad innhold på et mangfold av enheter, gjerne samtidig. Alt dette driver opp behovet for kapasitet.

Vil ha fiberrikt Norge
– Skal vi ta unna for den økende trafikken på internett må det legges flere fiberkabler i Norge. Midlertidige løsninger vil ta unna en stund, men fiber er framtiden, sier Ims.

For kunder med store krav til båndbredde tilbyr Altibox i tillegg internett-hastigheter på 200/200 Mbit/s og 400/400 Mbit/s.

–  Altibox skal fortsette å være i forkant av utviklingen. Med fartsøkningen skal ingen være i tvil om hvem som leverer det råeste bredbåndet, sier Ims.

2 kommentarer om “Dobler netthastigheten uten å legge på prisen

Legg igjen en kommentar