Her er de nye business PC-ene fra Lenovo

Lenovo  kommer med seks nye business PC-er i ThinkPad-familien med batterilevetid opp til 30 timer.

Knappe to måneder etter Lenovos PC-slipp under CES i Las Vegas, kommer selskapet med seks nye bærbare ThinkPad-maskiner med batterilevetid opp til 30 timer.

T420s (bildet), T420, T520, L420, L520 og W520 er alle bygd over en ny Lenovo-plattform som omfatter video og tale, nyutviklede teknologier for administrasjon av strømforbruk og ytelse, lengre batterilevetid og mer brukervennlige grensesnitt.

TP T420s starter opp 30 prosent raskere gjennom andre generasjons tilpasning via  Lenovo Enhanced Experience 2.0; som er et samarbeid med Microsoft Med utvidet batterikapasitet får T420 inntil 30 brukstimer.

Den mobile arbeidsstasjonen W520 har doblet ytelsen i forhold til foregående modeller.

Smarte teknologier

Lenovo har utviklet en ny teknologi som formidler strømmen til viktige bruksområder med prioritert i strømforsyningen. Intel Turbo Boost Technology bidrar til øket dynamisk prosessorhastighet for kravstore applikasjoner; som video, dataanalyse og 3D.

Døgngående batteri

T420 har opp til 15 timers levetid med standard 9-celle batteri, og opp til 30 timer med innkopling av ytterligere ni celler. Tilsvarende for T420s er opp til ti timer på seks celler.  T og W-serien kommer med NVIDIA Optimus grafikkteknologi, som gir 33 prosent bedre batteriytelse i forhold til tidligere  modeller med dedikert grafikk.

Alle maskiner kommer med nye, avanserte funksjoner  for video og lyd, som 360 graders mikrofonfølsomhet slik at flere personer som er samlet rundt en maskin kan delta i en konferanse. Et eget filter  reduserer tastaturstøy under konferanser.

Prosessorer

Nye Intel Core i gir svært gode tilleggsfunksjonalitet  til administrator. Harddisken, og dermed så vell program- som maskinvare er kryptert og kan fjernadministreres. Maskinene har fingeravtrykklesere og Intels tyverisikring Anti-Theft Technology (Intel AT).

Nye forenklinger

Maskinene beholder trådløs oppkopling i opp til 99 minutter via eget sovemodus, og reduserer dermed tidkrevende behov for ny innlogging og gjenoppkopling. T420s har dessuten Dolby Home Theatre v4, med blant annet virtualisert surround.

Med Lenovo Enhanced Experience 2.0 starter maskinene i snitt 20 sekunder raskere enn typiske Windows 7-maskiner.

Tilgjengelighet og pris

Maskinene er på markedet fra begynnelsen av mars, med priser eks MVA fra circa:

  • T420s – 7.850 kroner
  • T420 – 4.600 kroner
  • T520 – 5.370 kroner.
  • L420 – 4.250 kroner
  • L520 – 4.250 kroner
  • W520 – 7.850 kroner

En kommentar om “Her er de nye business PC-ene fra Lenovo

Legg igjen en kommentar