Bipper-Silje kan vinne 1 million kroner

Innovasjon Norge og Nærings- og handelsdepartementet kårer for tredje år på rad Norges dyktigste gründerkvinne. Prisen deles ut 8. mars hos Innovasjon Norge i Oslo.

Shabana Rehman er konferansier og statsråd Trond Giske deler ut prisen til vinneren.

Færre kvinnelige gründere
Den nylig utkomne GEM-rapporten for 2010 viser at andelen kvinner i tidligfase entreprenøriell aktivitet har falt fra 32,6 prosent i 2007 til 25,4 prosent i 2010.

– Dette er noe vi i Innovasjon Norge må ta tak i, og vi har økt kvinnesatsingen fra 2009 til 2010. Vi trenger ressursene som også kvinner besitter i næringslivet, sier administrerende direktør Gunn Ovesen i Innovasjon Norge.

Seks finalister til prisen
1. Jeanett Johansen, Lofoten Sjokolade
Bransje: Produksjon av sjokolade. Håndlaget sjokolade som begeistrer markedet med smak, design og presentasjon.

2. Silje Vallestad, Bipper Communication
Bransje: IKT trygghetsløsning for barns mobiltelefoner. Et mobilkonsept hvor foreldre kan styre barns mobilbruk. Selskapet er lansert internasjonalt.

3. Tinka Town & Stina Wærn, Ravn Studio
Bransje: utvikling av dataspill. En kreativ, innovativ og høy-teknologisk bedrift innen spillmarkedet. Har mottatt priser for PC spill og beste nordiske barnespill. Har høy respekt i bransjen både nasjonalt og internasjonalt.

4. Line Houge, ChillNorway
Bransje: Mote/design. Eventyrlig vekst i det norske motebildet på kort tid. Har truffet markedet med sitt konsept og lykkes med bruk av sosiale medier i markedsføringen. Produserer kvalitetstøy med god fart, er endringsvillig og leveringsdyktig med tilstedeværelse i flere europeiske land. Mobil 91809151.

5. Veronica Zimmer og Inez Nærup, Childrens House
Bransje: Medier og kommunikasjon. Veronica Zimmer har utviklet “Shuffleboken” SINGSANG. Hun presenterer en sangbok som er enkel å leke med, lett å holde i og vakker å se på. Veronica har en kreativitet som begeistrer. Mobil 99245131.

6. May Britt Hägg og Gøril Forbord, MemfoACT
Bransje: Industriproduksjon. Produksjon av membraner for gass-separasjon. Pioner innen forskning på membraner for separasjon av gass. Et enormt markedspotensial. Mobil 45292227.

 

 

 

 

 

 

 

1 thought on “Bipper-Silje kan vinne 1 million kroner

Legg igjen en kommentar