Bli bedre på mobilbruk når du er på jobb

Kan din bedrift lite om å bruke iPad eller mobil på en sikker måte? Er det ikke flyt i din mobile arbeidshverdag? Nå kan du lære om dette. Og det er gratis!

Hvordan vil nye måter å kommunisere, med lesebrett, mobile enheter og nye samhandlingsarenaer påvirke måten DU arbeider på?

Bruk av lesebrett og smarttelefoner er sterkt økende, og lesebrett alene er spådd et salg på hele 900.000 enheter i 2011. Hva innebærer dette for en organisasjon, hvordan endrer dette de ansattes forventninger til bruk av IT-utstyr – og hvordan kan vi få nye muligheter til å drive effektiv saksbehandling som følge av en slik trend?

Ta med deg saksbehandlingen i lomma. Det spiller ikke lengre noen rolle hvor du befinner deg, eller om du er tilknyttet PC, mobil eller et lesebrett.

Gratis seminar

Dette er bare noen av temaene som tas opp på et nyttig frokostseminar torsdag 10. Mars på Bølgen & Moi Tjuvholmen, Aker Brygge. Arrangementet er gratis. Program og påmeldingsskjema finner du her.

Bak arrangementet står Software Innovation, en leverandør av programvare for informasjonshåndtering, dokumentkontroll og saksbehandling.

På seminaret vil Software Innovation presentere løsninger som nå utvikles sammen med kunder og vil lanseres i løpet av våren.

Ta i bruk mobilen på en sikker måte

Mobile Solutions Manager Steinar Eriksen (bildet) fra ePartner vil blant annet fortelle om helhetlige mobile konsepter for bedrifter, samt trender og utvikling fra et teknologisk ståsted.

Den dyktige fageksperten vil også ta for seg hvordan du tar i bruk mobile enheter på en sikker måte.

Endringer i bruksmønsteret

Creuna forteller om hvilke trender vi kan se på bruk av mobil i dag og fremover.

De vil også fortelle deg hvilke endringer i brukermønster og kommunikasjonsformer vil vi se, og hvordan vil dette påvirke kommunikasjon sett fra et offentlig perspektiv.

 

2 thoughts on “Bli bedre på mobilbruk når du er på jobb

  1. Hørtes spennende ut! 🙂
    Synd det er i Oslo..

  2. Steinar Eriksen fra ePartner er både hyggelig og faglig sterk. Han kan sin teknologi og mobilitet – for å si det sånn. Software Innovation bruker iPhone som sin standardtelefon. Og de har laget spennende tjenester. Så dette tror jeg blir et bra seminar for folk som vil utnytte mobilen bedre på jobben. Og det beste av alt; det er gratis. 🙂

Legg igjen en kommentar