– Veldig, veldig stort å bli årets grunderkvinne!

Silje Vallestad fra Bipper er årets kvinnelige gründer. – Jeg håper at jeg nå kan inspirere andre kvinner til å bli gründere, sier Vallestad, som i dag vant 1 million kroner.

Les også: Bipper-Silje kan vinne 1 million kroner

Det er tredje år på rad at Innovasjon Norge og Nærings- og handelsdepartementet i dag delte ut 1 million kroner til Norges dyktigste gründerkvinne.

Silje Vallestad har utviklet en mobilløsning som gjør mobilbruken tryggere for barn. På relativt kort tid har hun utviklet en brukervennlig løsning, og fått med seg anerkjente internasjonale aktører til lansering i inn- og utland.

Løsningen har fått stor oppmerksomhet og potensialet er stort, ikke minst internasjonalt.

På lag med Tele2

Bipper har i dag avtale med Tele2 Europa for lansering i Norge, Sverige, Danmark, de baltiske stater og Russland. Så lang er produktet lansert i Norge (2010), og i Bulgaria i samarbeid med VIVACOM. Bipper har også opprettet datterselskaper i USA.

Silje har Master i strategi og ledelse fra Norges Handelshøyskole. Tidligere har Silje gründet flere nasjonale og internasjonale ideelle organisasjoner og prosjekter.

Hun er en kvinne som ser mulighetene, og gjør noe med dem. I tillegg til å være småbarnsmor, har hun på tre år bygget opp en bedrift som allerede har 20 ansatte.

Se alle sakene Mobizmag.no har skrevet om Silje Vallestad.

Ros av Giske

– Jeg er svært imponert over hva Silje Vallestad har fått til på bare tre år. Hun er en drivende dyktig gründer som har utviklet en forretningsidé basert på egen innsikt og opplevd behov.  Hun har bygget opp en bedrift med stort internasjonalt potensial, hun er en kvinne til stor inspirasjon for andre. Vi trenger flere slike kvinner skal vi lykkes med fremtidens verdiskaping, sier Nærings- og handelsminister Trond Giske.

Leder av juryen, administrerende direktør i Innovasjon Norge Gunn Ovesen legger til:  

- Silje er en vinner fordi hun har en enorm gjennomføringsevne, hun treffer blink i markedet og er veldig god til å bygge nettverk. Hun er brennende engasjert i å få frem flere kvinnelige gründere og er et godt forbilde for andre, sier Ovesen.


 

 

Legg igjen en kommentar