Nå kan hvem som helst bli filmprodusent

Cisco kommer nå med mer intuitive og funksjonelle verktøy gjør det svært enkelt å lage og dele videoinnhold, og byr på en helt ny måte å se video på.

Med Ciscos nye videofunksjoner kan hvem som helst bli en filmprodusent. De introduserer en rekke nye funksjoner som gjør det svært enkelt å produsere og dele videoinnhold.

I tillegg introduseres en funksjon for å søke på spesifikke ord eller fraser, for raskt å navigere deg frem til riktig klipp i videoen.

Tidsbesparende

De nye funksjonene gjør at du enkelt kan produsere og dele videoer og innhold fra Cisco TelePresence eller andre videoendepunkter.

Blant de nye funksjonene er søkemuligheter som gjør deg i stand til å søke gjennom videoen for å finne frem til det klippet du ønsker. Du slipper dermed å måtte bruke unødvendig mye tid på å se igjennom filmen eller spole deg frem til riktig klipp.

Sømløs integrasjon av funksjoner

– De nye løsningene gjør at våre kunder får tilgang til verktøy for alle aspekter av videoinnhold – fra produksjon til konsum og deling. Det gir en sømløs integrasjon av funksjoner og verktøy som er svært enkle å bruke og som gjør at hvem som helst kan produsere og dele videoinnhold, sier Tore Sagstuen, produktspesialist for Cisco Collaboration.

Fakta

Cisco TelePresence Content Server er en ende-til-ende videoløsning som gjør at brukere lett kan ta opp virtuelle møter via Cisco TelePresence, og raskt kunne se gjennom, spille av og dele videoen med andre via Cisco Show and Share – en ny plattform for webcasting og deling av video.

Cisco MXE med ”Pulse Analytics”-funksjoner gjør at brukeren kjapt og enkelt finner det klippet han eller hun ønsker. Løsningen fungerer ved at den tagger ord og presentatører slik at brukeren lett kan finne frem til riktig innhold ved å søke på temaer, fraser eller navn på deltakere. Akkurat som en nettartikkel lenker til andre relevante artikler, hjelper løsningen deg å finne andre relevante videoer basert på søkeord, tema for møtet eller presentatører.

Cisco Digital Signs for Collaboration er en løsning som gjør at brukeren kan streame live telepresence og annet videoinnhold til alle typer skjermer og mobile løsninger (Digital Signs). Løsningen er for eksempel godt egnet i beredskapssituasjoner hvor en trenger å nå ut til flest mulig så raskt som mulig.

 

 

 

Legg igjen en kommentar