Fikk Expert på kroken med Telio Touch

Telio har inngått avtale med Expert om distribusjon av Telio Touch i 180 butikker. Dette er et gjennombrudd i distribusjonen av det nye telefonkonseptet.

Telio Touch er et telefonkonsept med mange nye bruksområder og meget god lydkvalitet.

Telefonen kommer i en pakke som består av en innholdsrik basestasjon med en rekke nye og interessante bruksområder, og et vanlig trådløst håndsett.

Stor skjerm

Enheten betjenes via en 7” stor berøringsskjerm.

Bruken av Telio Touch er intuitiv, man trenger bare å berøre ikonet for applikasjonen man ønsker å starte.

Har man en samtale på basen kan den enkelt settes over til det trådløse håndsettet, og omvendt.

Bra tester

– Telio Touch har blant annet blitt testet i VG, Aftenposten og Teknisk Ukeblad med svært gode tilbakemeldinger. Spesielt blir den høye brukervennligheten og gode funksjonaliteten trukket frem. Gjennom avtalen med Expert vil kundene få en unik mulighet til å teste ut produktet i butikken og bli overbevist om brukskvalitetene til det nye telefonkonseptet, sier administrerende direktør Eirik Lunde i Telio.

Overbevist

–   Konkurransen i det norske markedet for hjemmeelektronikk er hard og Expert er avhengig av å tilby kundene kun de beste produktene for å være konkurransedyktig. Etter grundig testing av Telio Touch er vi overbeviste om både kvaliteten og egenskapene til telefonen, sier Pål Trudeng, kategoridirektør i Expert.

Legg igjen en kommentar