Gratis seminarserie om mobillokalisering

Geodata girer opp mobilsatsingen. De har laget en ny og gratis seminarserie. På den måten får du frokost og faglig påfyll.

– GIS-teknologien er i stadig utvikling og vi ønsker å informere deg om de nye mulighetene Esri-teknologien byr på. Vi tilbyr nå en frokostseminarserie som retter seg mot deg som jobber aktivt med GIS og for deg som jobber med å utvikle strategien for organisasjonens bruk av teknologien. Vi tilbyr også et skreddersydd seminar for deg som utvikler, sier Morten Grude, som er teknisk rådgiver og mobilspesialist i Geodata.

Få ny lærdom innabords

Seminarene er gratis og holdes i Geodatas lokaler i Oslo.

De starter med servering av frokost klokken 08.00 og har deretter faglig påfyll fra klokken 08.30 – 11.00.

Etterpå kan du gå på jobben – med ny lærdom innabords.

Mobile muligheter med Esri-teknologi
Den 31. mars inviterer Geodata til frokostseminar der de vil vise en rekke bruksområder for bruk av mobile løsninger. Vi vil vise hvordan du kan sette opp mobile publikumsløsninger og integrasjon mot andre løsninger. ArcGIS mobile, ArcGIS for SmartPhones og Crowdsourcing vil være viktig stikkord for dette seminaret. Les mer her.

GIS i virksomhetsportalen – ArcGIS Mapping for SharePoint
Den 28. april inviterer Geodata til frokostseminar om ArcGIS Mapping for SharePoint. Ved å inkludere kart, geografiske data og analyser i et samhandlingsverktøy kan virksomhetens data ses på nye måter som gir nye muligheter for informasjons- og kunnskapsdeling.

ArcGIS Mapping for SharePoint er fullstendig integrert med SharePoint fra Microsoft og skaper en lettfattelig og sømløs brukeropplevelse i portalen. På seminaret vil vi fokusere på nytteverdien med GIS i en virksomhetsportal og hvordan produktet kan tilpasses for å dekke virksomhetens behov, konfigurasjon og videreutvikling. Les mer her.

Introduksjon til de nye GIS-verktøyene for utviklere
Den 12. mai inviterer Geodata til frokostseminar om hvordan du kan bruke geografiske informasjonssystemer (GIS) til å øke din verdi som utvikler. ArcGIS-plattformen fra ESRI inneholder et rikt sett med verktøy for utviklere, slik at du raskt kan lage applikasjoner med geografisk funksjonalitet for desktop, mobil og web.

ArcGIS er en tjenesteplattform basert på REST og SOAP, og har støtte for utvikling på Windows Phone, iOS, Android, JavaScript, SharePoint, Silverlight, WPF mm. Det finnes et stort og aktivt internasjonalt utviklermiljø som deler applikasjoner, eksempelkode og erfaringer. Les mer her.

ArcGIS Server: samhandlig og flyt av informasjon og kunnskap
Geodata inviterer til Web GIS-seminar den 8. juni. ArcGIS Server bidrar til å skape samhandling ved å sørge for flyt av geografisk informasjon og kunnskap. ArcGIS Server er fundamentet i deres Web GIS-plattform og er et kraftig verktøy for å publisere geografisk innhold til internettbaserte applikasjoner.

Webtjenester gjør deg i stand til å flytte GIS fra desktop og ut på web, eller integrert mot andre systemer. De gode kartfremstillingene, unike forretningsdataene, avanserte geografiske analysene blir dermed tilgjengelig for alle som kan ha nytte og skape verdi ved hjelp av denne informasjonen. Les mer her.

Internasjonal Esri brukerkonferanse
Arrangeres i San Diego i tiden 11. til 15. juli. Dette er det ultimate arrangement for alle som jobber med GIS. Se Esri sin hjemmeside for mer informasjon.

Legg igjen en kommentar