Se gratis spillefilmer på din iPhone og iPad

Nå kan du se gratis filmer på iPhone og iPad. Voddler er først i verden med reklamefinansiert app med spillefilm fra Hollywood og Skandinavia.

Snart kommer de også med en løsning for Android og Symbian-brukere. Med dette åpner Voddler nok et visningsvindu for at filmelskerne skal kunne se film hvor og når de vil.

Dessuten kan annonsørene nå endelig plassere reklamefilm på mobilen på en effektiv måte som ikke forstyrrer underholdningsverdien, og som forbrukerne kjenner igjen.

Se film der du vil

–  Vi er glade og stolte over at vi kan åpne filmtjenesten vår for iPhone og iPad. Dette symboliserer alt vi jobber for: film hvor og når du vil. Dessuten er overgangene særdeles smidige: Hvis du for eksempel begynner å se film på mobilen på vei hjem, kan du fortsette nøyaktig der du slapp når du kommer hjem til PC-en eller en TV med internettforbindelse, sier administrerende direktør Marcus Bäcklund i Voddler.

Gratis løsning

Voddlers iPhone-app er gratis og krever ikke noe spesielt abonnement, og filmvisningen fungerer både på mobilnettet og på wifi.

Og siden filmene blir finansiert av annonser, er de gratis for brukerne.

Filmene i appen kommer fra Voddlers voksende katalog med bortimot 4 000 titler. Samtlige titler blir nå aktivert for mobilvisning, i en hastighet på cirka 50 titler om dagen.

Lag spillelister

Voddler har vært åpen siden i sommer for alle som vil se film på en lovlig og enkel måte.

Antall registrerte brukere i Skandinavia nærmer seg en million, med visning av titusentalls filmer hver eneste dag. Voddlers sosiale funksjoner, der ”voddlerne” kan lage spillister, utveksle filmtips og diskutere filmer både på

Voddler og andre nettsteder, gjør det enkelt for filmelskerne å finne nettopp de filmene i Voddlers katalog som de er interessert i – uansett om de bruker mobilen eller sitter foran pc-en.

Gransket lenge av Apple

– Vi arbeider kontinuerlig med å finpusse teknologien, vise filmselskapene nytteverdien med nye visningsmåter og få fart på forretningsmodellene. Det er den tredelte utfordringen som driver oss. Appen var til vurdering hos Apple i nesten tre måneder før den ble godkjent, i stedet for de vanlige to ukene. Slik blir det når man bryter helt ny mark. Nå jobber vi hardt med å overbevise filmselskapene om sikkerheten ved den nye visningsformen, sier Anders Sjöman, kommunikasjonssjef hos Voddler.

Fullskala reklamefilmer

App-en åpner dessuten muligheter for annonsørene til å nå ut med fullskala reklamefilmer direkte på mobilen – universalverktøyet som vi alle bærer rundt på.

–  Annonsørene drømmer om å få inn reklamefilm på mobilen på en naturlig og ikke-forstyrrende måte. Med appen kan vi nå vise reklame på den måten forbrukerne allerede er vant til, før filmen starter. Nå kan du komme helt inn på innerlommen på forbrukerne, så å si, og det på et tidspunkt da de har tid til overs, og det er jo enda viktigere. Det sier Oskar Boding, salgssjef hos Voddler.

Kommer også for andre operativsystemer

Voddler vil i løpet av kort tid slippe den samme typen apper til smarttelefoner og lesebrett med andre operativsystem, som Android og Symbian.

En kommentar om “Se gratis spillefilmer på din iPhone og iPad

Legg igjen en kommentar