Blir endelig gratis internett på flyplassene

Av
Oppdatert: 6. april, 2011
Oslo Lufthavn flyplass

Før sommeren blir det gratis internett på de største flyplassene i Norge. Men løsningen er klønete. Du må til en skranke og få kode før du kan ta nettet i bruk.

Har du irritert deg over at du må betale for internettaksess på norske flyplasser? Endelig har Avinor tatt til vett og innsett at gratis internetttilgang er like naturlig på norske flyplasser som kafeer, butikker og toaletter.

Lenge har det vært gratis internett på flyplassene Torp i Sandefjord og Rygge ved Moss.

Reisende har med glede benyttet dette på reiser, men på de andre norske flyplassene har de måtte ta til takke med en dyr betalingsløsning, dersom de ikke har moblt internett.

Protest på Facebook

For en stund kom det en protestgruppe på Facebook som krevde gratis internett på norske flyplasser. Avinor har holdt tilbake – frem til i dag.

Før sommeren vil Avinor nemlig åpne for gratis internettilaksess på de største flyplassene i Norge. Og det er bra – ikke minst for businessfolk som reiser mye.

Sterkt ønske fra flyplassbrukerne

– Dette er svar på et klart krav fra passasjerene. I dag er internettilgang en selvfølge uansett hvor man befinner seg, og å gjøre det gratis har vært et veldig sterkt ønske fra flyplassbrukerne, sier direktør for marked og kommersiell utvikling i Avinor, Øystein Høsteland Sundby, til Aftenposten.

Foto: Trond Isaksen / Oslo Lufthavn

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>