Han blir ny konsulentsjef i Mesan

Inge Knutsen blir ny konsulentsjef i Mesan. Han blir en del av ledelsen, og kommer fra en tilsvarende rolle i EDB ErgoGroup hvor han har jobbet siden 2008.

Knutsen er utdannet sivilingeniør og økonom har 28 års erfaring fra IT-bransjen der han har sittet i ulike lederstillinger innenfor salg og personellutvikling.

Knutsen skal, sammen med dagens konsulentsjef Christoffer Daae-Qvale, ha hovedansvaret for å utvikle og lede den stadig voksende konsulentavdelingen i Mesan.

I tillegg kommer både Knutsen og Daae-Qvale til å fokusere på oppfølging og utvikling på kundesiden, dette som en ny del av stillingen.

Fortsetter som før men hos ny arbeidsgiver
– Jeg får noen av de samme oppgavene og ansvaret som jeg hadde hos min tidligere arbeidsgiver. I tillegg kommer det en rekke nye og spennende arbeidsoppgaver både når det konsulentutvikling og rekruttering, men også nye oppgaver som vil være rettet mot Mesans kunder, sier Inge Knutsen.

-Med Inge Knutsen på laget har vi alle muligheter til å videreutvikle Mesan til glede for både kundene og konsulentene, sier daglig leder Gorm Hedløy.

 

Legg igjen en kommentar