NetCom etablerer butikker over hele Norge

TeliaSonera-eide Telebutikken skifter navn til NetCom og etableres som landsdekkende salgs- og servicepunkt for NetComs kunder.

Kjeden av NetCom-butikker blir den første av sitt slag i Norge. De nye butikkonseptene rulles ut før sommeren, og i løpet av første halvår vil 55 NetCom-butikker være etablert over hele landet.

 

Bildet er av NetCom-butikken på Storo. – De nye butikkene får en litt annen look and feel, sier NetComs kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus til Mobizmag.no.

– Kravene til kompetanse og veiledning i butikk øker i tråd med eksplosiv økning i salg av smarttelefoner. Samtidig vet vi at kundene ønsker kjapp ekspedering og gode råd underveis. Målsetningen er at du skal kunne kjøpe telefonen i nettbutikken vår, hente den i NetCom-butikken på Stjørdal en time senere og få hjelp til å sette den opp der og da, sier salgsdirektør Kristian Renaas i NetCom.

Fra Tromsø til Arendal
– Godt samspill mellom web, butikk, kundesenter og sosiale medier er avgjørende for å møte kundens krav til service, dialog og rask hjelp. Dette handler om kundeopplevelse – og NetCom har klare ambisjoner om å gjøre dette til et av våre fremste konkurransefortrinn, sier Renaas.

Her kommer NetCom-butikkene (enkelte byer får flere butikker)
Tromsø, Bodø, Steinkjær, Stjørdal, Trondheim, Straume, Bergen, Haugesund, Sandnes, Stavanger, Madla, Ålesund, Molde, Kristiansund, Lier, Drammen, Horten, Tønsberg, Larvik, Porsgrunn, Skien, Arendal, Kristiansand, Oslo, Asker, Sandvika, Strømmen, Lørenskog, Kongsvinger, Hamar, Ski, Jessheim, Moss, Sarpsborg, Halden, Hønefoss.

Legg igjen en kommentar