Nokia kjører E6 mot businessbrukere

Nokia lanserer i dag Nokia E6, en ny smarttelefon rettet mot bedriftsmarkedet. Doningen har forbedret Symbian under panseret, men holder det?

E6en av de første smarttelefonene fra Nokia som kommer med den oppdaterte Symbian-programvaren som har nye ikoner og forbedret bruksopplevelse gjennom blant annet bedre tekstinput, raskere nettleser og fornyet versjon av Ovi Kart.

Har kallenavn Symbian Anna

–  Med Nokia E6 forsterker vi vår familie med smarttelefoner på det norske markedet, og vi er samtidig svært fornøyde med å kunne bringe en mer iøynefallende og intuitiv brukeropplevelse til Symbian. Oppdateringen, som har kallenavn Symbian Anna, vil bli tilgjengelig for den eksisterende basen med Symbian^3-terminaler i tiden som kommer, sier Bjørn Egil Brekke, produktsjef i Nokia Norge.

Har Exchange

Nokia E6 er etterfølgeren til Nokia E71 og Nokia E72. Den har fullt QWERTY-tastatur og touchskjerm med høy oppløsning. Det er brukt materialer som glass og rustfritt stål i den kompakte utformingen.

Nokia E6 har svært god batterilevetid samt ypperlige meldingsfunksjonalitet gjennom Microsoft, inkludert programmer som Microsoft Exchange, Microsoft Communicator Mobile og Microsoft SharePoint.

Bedrifttsfokus

Nokia E6 blir altså den første modellen som kommer med den nye oppdateringen av Symbian her til lands.

Blant forbedringene er nye ikoner, bedre input av tekst, raskere internett og en fornyet versjon av Ovi Kart som gir bedre søkemuligheter og nye oversikter over offentlig transport.

I tillegg finnes det funksjoner som retter seg mot bedriftsmarkedet spesielt, som sikkerhetsløsninger og nye funksjoner for e-post.

Kommer i sommer

Oppdateringen vil, i løpet av de neste månedene, også bli tilgjengelig som standard på nye eksemplarer av Nokia N8, Nokia E7 og Nokia C7, i tillegg til at den vil bli tilgjengelig for nedlasting til tidligere innkjøpte eksemplarer av de nevnte modeller.

Nokia E6 beregnes å ankomme norske butikkhyller i juni til en pris på rundt 340 euro før avgifter og eventuelle subsidier fra mobiloperatøren.

 

Legg igjen en kommentar