Beskytt iPad-en mot riper og fettfingre

Targus kommer snart med en ny Screen Protector, som beskytter iPad-skjermen mot skrammer og fettfingre. Filmen reduserer ikke skjermens funksjonalitet.

Den lave vekten og tynne skjermen gjør iPad-en lett å transportere, og mange tar derfor med seg sin nye yndlingsgadget overalt.

Intens bruk kan imidlertid være uheldig for skjermen, da det store bruksområdet gjør den sårbar overfor smuss og riper.

Tynn film

Targus har derfor utviklet en tynn, gjennomsiktig film som beskytter skjermen og forlenger iPad-ens levetid. Den selvklebende filmen er enkel å sette på uten at det dannes luftbobler som forringer skjermvisningen.

Den beskytter skjermen mot skrammer, samtidig som overflaten er motstandsdyktig mot fingeravtrykk. Du slipper dermed fettflekker, noe som ellers kan være vanskelig å unngå på en berøringsskjerm.

Filmen reduserer verken trykkfølsomheten eller lysstyrken til skjermen.

Hindrer sjenerende reflekser

I motsetning til de fleste dataskjermer er skjermen til iPad-en ikke konstruert slik at den hindrer lyset i å reflekteres.

Det skaper gjenskinn som reduserer skarpheten, fargene og kontrastene til bildet, samtidig som det er veldig slitsomt for øynene.

Med Screen Protector-filmen blir skjermvisningen mer behagelig, fordi filmen hindrer lysreflekser på skjermen.

Snart på det norske markedet

Targus nye Cleanvu Cleaning Pad, som gir iPad-en din en skinnende ren skjerm, blir snart også å finne i butikkene i Norge.

Den nye Targus Screen Protector til iPad rett under 200 kroner.

 

Legg igjen en kommentar