Gjør det lettere å søke jobb med mobilen

En ny app fra StepStone gjør det enklere for deg å finne ledige stillinger. Du kan søke etter ledige stillinger når som helst, uavhengig av hvor du befinner seg.

Alle de 2.000 jobbene på stepstone.no er nå tilgjengelige for jobbsøkere som bruker Android-baserte mobiltelefoner.

StepStone Job App er tilgjengelig gratis både for Androidog iPhone.

– Android tar en stadig større del av markedet og vi ønsker å være tilstede på de plattformene som er relevante for jobbsøkere. StepStone Job App har i en tid vært tilgjengelig for iPhone brukere, nå er applikasjonen også tilgjengelig for HTC, Motorola, Samsung, LG og Sony Ericsson brukere. Med applikasjonen for Android når vi ut til en enda større del av markedet, sier Eirik Steen Nøding markedssjef i StepStone.

GPS-funksjoner i jobbsøket

Smarttelefoner åpner for en rekke nye muligheter innen rekruttering.

Blant fordelene er frihet til å søke etter ledige stillinger uavhengig av hvor du befinner deg, GPS funksjon som gjør det mulig å søke etter ledige stillinger i nærområdet, samt mulighet for å dele stillingsannonser med nettverk og venner.

30 prosents vekst

StepStone.no er for tiden i sterk vekst og besøkes nå av 140.000 jobbsøkere hver måned, en økning på 30 prosent fra samme periode i 2010.

– En stadig større andel besøker våre jobbportaler med mobile enheter og vi forbedrer nå opplevelsen for disse. For bedriftskunder av StepStone betyr lanseringen at de kan tiltrekke seg enda flere godt kvalifiserte kandidater, sier Eirik Steen Nøding.

Finn rett IT-stilling

Mobizmag.no samarbeider med Stepstone på stillingsannonser.

Aktuelle IT-stillinger finner du her.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com