Se huset ditt bli robbet i HD med ny app

Lyst å se hva bikkja eller kona gjør hjemme mens du er på jobb? Eller kanskje du vil se huset bli robbet i påsken? Her er app-løsningen.

Logitechs Alert-app for iPad gjør det mulig å se og administrere den digitale videoovervåkningen uansett hvor du er

For å hjelpe deg med å holde øye med hjemmet eller kontoret ditt når som helst og hvor som helst, har Logitech lansert en Alert-app for iPad.

VIKTIG: Mobizmag.no gjør oppmerksom på at overvåkning av personer skal forhåndsgodkjennes, dersom ikke er det ulovlig i følge norsk lov.

Mobil forlengelse

Logitechs nyeste app, som bare er én av en hel familie av apper Logitech utvikler for iPad, gjør det enklere å få tilgang til ditt digitale Logitech Alert-videoovervåkningsanlegg fra der du måtte ønske å ta med deg iPad-en din.

– Logitech Alert-appen for iPad er utviklet for å være en ekte mobil forlengelse av HD-videoovervåkningssystemet, og bidrar til å nå vårt mål om å hjelpe deg med å beskytte det som betyr mest for deg når som helst og hvor som helst, sier Robert Jacobsen, Nordic Retail Manager i Logitech.

– App-en gjør det digitale overvåkningssystemet vårt enda bedre ved å gi brukerne skarp og klar HD-video og god lyd når de følger med på Alert-kameraene sine mens de er på farten, sier Jacobsen.

Fjerntilgang og fjernadministrasjon

Logitech Alert-appen for iPad er enda et tillegg til Logitech Alert-familien av gjør-det-selv-hjemmeovervåkningskameraer og -programvare, og er en av de første appene som helt og holdent er utviklet for nettbrettbasert digital HD-videoovervåkning.

Appen lar deg se skarp og klar HD-video med 720p samtidig som du hører den fyldige lyden som fanges opp av Logitech Alert-kameraene – Logitech Alert 750i Master System, det værbestandige Logitech Alert 750e Outdoor Master System og hvilket som helst Logitech Alert Add-On Camera.

Du får med andre ord muligheten til å se og høre hva som skjer hjemme eller på kontoret selv når du er milevis unna. og det kan jo bli en overraskelse  😉

Mobile Commander

Logitech Alert-appen for iPad gjør det til en rask og enkel oppgave å holde øye med hjemmet eller kontoret ditt. Appen kan koble seg til kameraene dine når som helst, slik at du kan se og høre videobilder live.

Hvis du har tjenesten Logitech Alert Web and Mobile Commander kan du i tillegg se på videoopptak av når det ble registrert bevegelse og administrere systeminnstillinger, som for eksempel å skru på bevegelsesutløst varsling.

Klar nå for nedlasting

Logitech Alert-appen for iPad kan lastes ned helt kostnadsfritt fra Apple App Store fra og med i dag.

Tjenestene Logitech Alert Web and Mobile Commander, som gir ytterligere funksjonalitet til iPad-er, nettlesere og smarttelefoner, har en veiledende utsalgspris på 499 kroner.

4 thoughts on “Se huset ditt bli robbet i HD med ny app

  1. Logitech sine kameraer er veldig fine. Men også veldig dyre. Trenger man egentlig HD-video til overvåkning?

    Har selv et 10 kamera system og det er vel skrudd sammen til prisen av ca halvannet Logitech-kamera.

  2. Tja, hvis tyven har navnskilt for eksempel, så kan man med HD zoome inn og se hva som står 😛

  3. Hva med å opplyse at en lignende app fra Logitech finnes for iPhone også? Det er langt flere iPhone-eiere enn iPad-eiere i Norge, svært relevant for disse, litt bedre research fra journalisten hadde gjort seg.

Legg igjen en kommentar