Lover fartsfylt påske på fjellet og ved sjøen

Telenor har økt kapasiteten i mobilnettet på utfartssteder, slik at du skal få en god brukeropplevelse om du surfer med PC, nettbrett eller mobil.

– Uansett om våre kunder legger påsketuren til fjells eller til sjøs, vil Telenors suverene mobildekning følge dem, sier Telenors dekningsdirektør, Bjørn Amundsen.

Telenor har skrudd opp hastigheten og økt kapasiteten på de viktigste sommer- og vintersportsstedene i Norge. – Dette gir kundene våre en god brukeropplevelse. Vi fortsetter å sikre god dekning der våre kunder virkelig trenger mobilt bredbånd. Ta gjerne med PC-en på båt- eller hyttetur, sier Amundsen.

Har doblet kapasiteten

Telenor har doblet kapasiteten på flere av de populære utfartsstedene. 50 prosent av alle basestasjoner er klargjort for 14.4 mb/s, og de resterende basestasjonene er med få unntak oppgradert til 7.2 Mb/s.

– Dermed sikrer vi enda bedre brukeropplevelse for alle våre kunder som bruker mobilt bredbånd innen samme område, sier Amundsen, som forventer at Telenors mobilnett vil håndtere trafikkpåtrykket i påskeferien.

– Telenor har siden 2007 vært den ledende mobilbredbåndsaktøren på landsbasis, og kundene skal være trygge på at vi også i fremtiden skal opprettholde vår posisjon i markedet, fortsetter dekningsdirektøren.

Sjekk hastigheten

Han anbefaler imidlertid å sjekke om det er turbo-3G-dekning i området der du skal feriere, enten det er på fjellet eller ved kysten, slik at du ikke blir skuffet hvis det kun er GSM–dekning med lavere hastigheter.

I tillegg bør kunder sjekke om de har USB-modem som gir optimale opp- og nedlastingshastigheter.

 

Legg igjen en kommentar