Snakk i mobilen, surf og send SMS til fastpris

NetCom kommer med nye fastprisabonnementer som skal gi større forutsigbarhet i mobilregningene til kundene.

– Vi ser en trend i retning av abonnementer som gir forutsigbarhet, der kunden forholder seg til en fast pris hver måned og bruk av tale, SMS og datatrafikk. For å møte denne trenden lanserer vi nå en ny portefølje som passer for alle typer bruk, lite som mye, sier Lars Ryen Mill, kommersiell sjef for privatmarkedet i NetCom.

Mer til lavere pris
De nye abonnementene inkluderer mer taletid, flere SMSer og mer databruk til en fast månedspris. Abonnementene finnes i fire størrelser og er satt sammen for å tilfredsstille behovene til småbrukere, gjennomsnittsbrukere, storbrukere og kunder som ønsker å bruke mobilen uten begrensninger.

– Vi ser en kraftig økning i bruken av internett på mobilen og det er viktig for oss å ha et godt tilbud til surfeglade kunder. Derfor inkluderer vi rikelig med MB i de nye abonnementene. Ved å sette en fast månedspris sikrer vi kundene en mer forutsigbar faktura, en trygghet som blir viktigere jo mer vi surfer med mobilen, sier Mill.

Rydder opp i jungelen
NetCom rydder opp i abonnementsporteføljen for å tilpasse den til dagens mobilhverdag.

– I jungelen av abonnementer i Norge ser vi et behov for å gjøre det enklere for kundene å velge riktig mobilabonnement ut fra behov og bruksmønster. Med de nye fastprisabonnementene har vi et tilbud som er bygd opp rundt hvor mye kunden bruker telefonen, og abonnementene er tilpasset det eksplosive salget av smarttelefoner, sier Mill.

Deler inn i fire kategorier
Han legger til at NetCom fortsetter med abonnementer for kunder som ikke vil betale fastpris, og at porteføljen deles inn i fire kategorier.

For småbrukeren:
Small (119 kr/mnd)
For normalbrukeren:
Medium (239 kr/mnd)
For storbrukeren:
Large (389 kr/mnd)
Total mobil frihet:
X-Large (589 kr/mnd)
100 minutter 400 minutter 1200 minutter 3000 minutter
50 SMS 200 SMS 600 SMS 3600 SMS
75 MB 600 MB 1200 MB Fri bruk av data

 

I tillegg til fastprisabonnementene kan kundene velge mellom FlexiTalk, Kontant og YoungTalk. Andre abonnementer vil med tiden fases ut.

Fakta

  • Salget av de nye fastprisabonnementene har allerede startet
  • Fastprisabonnementene finnes i fire størrelser: Small for småbrukeren, Medium for gjennomsnittsbrukeren, Large for storbrukeren og X-Large for kunder som ønsker å bruke mobilen uten begrensninger
  • Inkluderer fri bruk av trådløse soner (HomeRun) i Norden
  • Fastpris kan kombineres med Trådløs Familie – bruker ikke av det inkluderte innholdet
  • Inkluderer Visual Voicemail for de telefonene som støtter teknologien
  • Ingen oppstartsgebyr på samtalene

 

 

Legg igjen en kommentar