Styr musikkanlegget med gratis Android-app

Sonos gir Android-tilhengere utrolig lyd, ubegrenset musikk og trådløs kontroll i alle rom i hjemmet. Løsningen har også en nyttig stemmesøkfunksjon.

Sonos, som lager trådløse flerroms musikksystemer for hjemmet, har kommet med Sonos Controller for Android nå er tilgjengelig for nedlasting som gratis app på Android Market.

Sonos Controller for Android forvandler de fleste Android-smarttelefoner til en trådløs musikkcontroller for det prisvinnende Sonos flerroms musikksystem.

Her kan du se se en video om hvordan du kan bruke en Android-smarttelefon til å kontrollere musikk i hele hjemmet med Sonos.

Styr alt med hånden

Med den prisvinnende Sonos S5 i hvilket som helst rom og en Android smarttelefon kan musikkelskere nå nyte en makeløs trådløs musikkopplevelse i hjemmet.

Aksesser og spill av all musikken i verden – fra internett og ditt personlige musikkbibliotek – i hele hjemmet, trådløst.

Spill den samme sangen i alle rommene i hjemmet – perfekt synkronisert. Eller bland og spill forskjellige sanger i forskjellige rom. Bruk gratis Sonos Controller for Android til å kontrollere all musikk i alle rom, alt fra håndflaten din.

Nyttig stemmesøkfunksjon

Søk etter sanger og stasjoner, ved å skrive eller snakke, takket være den nye Sonos musikk stemmesøkfunksjonen. I tillegg kan de faste knappene på Android-telefon brukes til volumkontroll.

Og fordi din Android-telefon kontrollerer musikken – ikke opphavet til den – så vil ikke musikken stoppe om det kommer inn en melding eller du må ta en telefonsamtale.

Alle controllere virker sømløst sammen

Sonos Controller for Android virker på enhver Android smarttelefon som kjører Android 2.1 eller eldre med en skjermstørrelse HVGA 320 x 480, WVGA 480 x 800 eller WVGA 480 x 854.

Sonos Controller for Android slutter seg til familien av Sonos Controllere som inkluderer gratis apps for iPhone og iPad, en dedisert berøringsskjerm-controller, Sonos Controller 200, og gratis programvare for din Mac eller PC, som inkluderes med hver eneste ZonePlayer.

Oppdatering for AirPlay

I forbindelse med at Sonos Controller for Android nå er tilgjengelig har Sonos lansert Sonos System programvare v3.4 som har støtte for Apple AirPlay musikkilder, iOS multi-tasking og mer.

2 thoughts on “Styr musikkanlegget med gratis Android-app

  1. Squeezebox og sonos gjør ikke det samme. Eller de kan streame musikk fra en pc/nas ut til anlegget med en kontroll og motaksboks. Men sonos kan gjøre så utrolig mye mer, er langt mer brukervennlig ogfremstår som langt mer gjennomført.

    Det kreves nøyaktig 3 tastetrykk for å sette opp en sonos sone, så har du plutselig tilgang til all lagret musikk, spotify, nettradio, og mange andre musikktjenester. I tillegg kan man nå integrere Air-play i sonos systemet. Så vurderer man disse opp mot hverandre bør man tenke på. Hva hvis jeg ønsker musikk i et nytt rom? Ja, da er sonos en klar vinner.

Legg igjen en kommentar