Chess får pirathjelp av Johnny Depp

Johnny Depp skal brukes i en reklamefilm for mobilselskapet Chess. Skuespillerstjernen har personlig godkjent dette.

I filmen spiller Depp rollen som sjørøveren Jack Sparrow.

Det er The Walt Disney Company Nordic som har fått i stand avtalen som innebærer at Chess kan bruke Johnny Depp i en reklamefilm som er planlagt fra 10. mai.

Filmen har direkte relevans til Pirates of the Carribean – on stranger tides som har premiere i Bergen 12. mai, fem dager før den offisielle verdenspremieren.

Les også: Pamela Anderson skal hjelpe Nokia på sengekanten

Hadde ikke håpet på godkjenning

– Det er gigantisk at Johnny Depp har gitt sin personlige godkjenning til at vi kan bruke ham i en reklamefilm. Han er en av de absolutte storhetene på stjernehimmelen av skuespillere. Vi hadde rett og slett ikke våget å håpe på en slik godkjenning, og når den nå foreligger er vi bare kjempefornøyde, sier markedsdirektør Jarle Alvær i Chess.

Hjelp fra Disney i Norge

Uten et nært og godt samarbeid med Disney i Norge hadde det ikke vært mulig å få dette til, fastslår Alvær.

Gjennom Disney har Chess også fått godkjennelse til å vise Pirates of the Carribean – on stranger tides for rundt 200 inviterte personer på Bergen Kino den 12. mai med påfølgende Pirates Party på seilskuten Statsraad Lehmkuhl.

Samarbeider med norske kinoer
I mai 2010 inngikk Chess et omfattende samarbeid med norske kinoer, og dette har ført til at Chess hittil har sendt 80.000 nordmenn på kino med konseptet ChessTirsdag.

Chess har gjennom samarbeidet med kinoer og filmselskaper fått anledning til å vise førpremierer, og var først ute med Tomme Tønner 2 og hadde også premieren på Skrik 4 den 19. april i år.

– Det at vi kan knytte Johnny Depp opp mot merkevaren Chess representerer en fantastisk mulighet, og rollen som Jack Sparrow bringer også med seg mystikk, og folk elsker mystikk, sier Alvær.

1 thought on “Chess får pirathjelp av Johnny Depp

Legg igjen en kommentar