Han tar over ledelsen i Basefarm

Bjart Kvarme tar over som administrerende direktør i Basefarm Norge etter Grethe Viksaas, som fortsetter som konsernsjef.

Kvarme har arbeidet i selskapet siden starten i 2000, og har de siste årene hatt ansvar for drift, teknologiutvikling og kundeleveranser.

-Vi har klare vekstambisjoner i Norge, ikke minst innen bank og finans etter oppkjøpet av WebDeal tidligere i vinter, sier Kvarme. Selskapet står spesielt sterkt i offentlig sektor, media, transport og e-handel.

Blir konsernsjef på heltid

Grethe Viksaas som tidligere delte sine oppgaver mellom Basefarm AS og Basefarm konsern, går nå inn som konsernsjef på heltid.  Basefarm har virksomheter i Norge, Sverige og Nederland.

– Det gir meg anledning til å benytte mer tid på hele selskapet, strategi og videre ekspansjon innenfor og utenfor landets grenser, sier Viksaas.

Sentral ressurs

Basefarm AS har nå over 170 ansatte i Norge og omsatte i fjor for 228 millioner kroner. Viksaas mener Kvarme er et naturlig valg som ny leder.

– Kvarme har vært med fra starten, og har vært en sentral ressurs for utvikling av Basefarm som drifter av forretningskritiske internettapplikasjoner. Han kjenner virksomheten, markedet og historien, og er fortrolig med våre ambisjoner, sier Viksaas.

Ta vare på veksten

Siden starten i 2000 har Basefarm vokst til mer enn 225 ansatte, hvorav 55 i Sverige og Nederland. Selskapet hadde en omsetning i fjor på 276 millioner kroner, en vekst på 11,5 prosent fra 2009, og med et driftsresultat på 25 millioner kroner.  Drift- og hostingselskapet WebDeal , som Basefarm kjøpte i februar, hadde i fjor en omsetning på 18 millioner kroner.

-Vi har vært en suksess i nærmere 11 år. Jeg skal ta vare på den veksten vi har, og sørge for at den fortsetter, sier Kvarme.

 


 

Legg igjen en kommentar