TEST: Skyt en dum zombie med mobilen

Har du blitt lei av sinte fugler med sprettert? Da kan kanskje litt splatter-moro være tingen. Vi tester spillet der du skal skyte dumme zombier.

Spillet Stupid Zombies er ikke det nyeste mobil-spillet på markedet, men det har fått noen oppgraderinger i det siste, der blant annet støtten for Android tablets har blitt rettet på.

Plottet er ganske enkelt, og minner på mange måter om Angry Birds. Du har et brett der noen stillestående zombier er plassert rundt omkring. Du har fem kuler til disposisjon og får poeng for å bruke færrest mulig kuler.

Kulene spretter i vegger og andre hindringer, samt at noen brett har eksplosiver og lignende plassert rundt omkring. Disse kan fungere både som hjelpemiddel og hindring.

Spillet er kanskje ikke like elegant som Angry Birds, men det er en artig tidtrøyte med varierende vanskelighetsgrad. Spillet er helt gratis (med reklame) på Android Market, og koster 6 kroner på iTunes App Store.

Da får du med svimlende 480 brett og du kan dele dine resultater med venner og kjente på OpenFeint.

Pluss 🙂

  • Gratis på Android, billig for iOS
  • Lett å komme igang, vanskelig å mestre

Minus 🙁

  • Kunne vært litt bedre grafikk og lydeffekter

Konklusjon
Dette er et enkelt men fengende spill. Likte du Angry Birds, vil du like dette. Syntes du Angry Birds var tåpelig vil du sannsynligvis synes det samme her.

Totalt: [Rating:5/6]

2 kommentarer om “TEST: Skyt en dum zombie med mobilen

Legg igjen en kommentar